Horoszkópok

2016.06.30. 16:38

Napi horoszkóp - A Halak mindenáron szabadulna a munkától

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Ma nehéz lesz az ön környezetében élőknek. Folyton változik majd a hangulata, nehezen lehet majd kitalálni, hogy mit gondol.

Bika (április 21.–május 20.) – Elkeseríti, hogy a munkáját nem értékelik, de nézzen magába, és válaszolja meg a kérdést, hogy másnak vagy saját magának akar bizonyítani.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ezer indokot is képes találni ma, hogy miért nem akar semmivel sem foglalkozni. A hétvége előtt nem akar semmibe sem belekezdeni. Önnek van igaza.

Rák (június 22.–július 22.) – Nehezen érti majd az ön körül történő dolgokat, pedig nagyon fontos lenne, hogy felvegye a tempót. Pörgesse fel magát ma még, utána jöhet a pihenő!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nemrég egy új társaságba került, ahol eddig félt megnyílni. Remek emberek veszik körül, lassan teljesen elengedheti magát.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sokat vívódik, hogy mit tegyen, mert segíteni is szeretne valakin, de ugyanakkor tudja, hogy az illetőnek itt lenne az ideje megállni a saját lábán.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Mindenképpen a maga oldalára akar állítani valakit, akit ugyan nem lesz nehéz meggyőzni, de megtartani annál inkább.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Az az érzése, hogy a munkájának semmi értelme. Csak áll egy helyben, miközben mindenki lekörözi. A látszat azonban csal.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tegnap mozgalmas napja volt, sokat volt családtagjai körében, ma viszont magára szakad a magány. Használja ki alaposan az egyedüllétet!

Bak (december 22.– január 20.) – Mindenkinek elsiklott a figyelme egy részlet felett. Ön azonban észrevette, ezért kukacoskodónak találják a többiek, mégis önnek lesz végül igaza.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A párja kicsit nehezen viseli, hogy mostanság elhanyagolta. A hétvége remek alkalmat kínál ezen probléma megoldására.

Halak (február 21.– március 20.) – Mindenáron szabadulna a munkától, de egy ügy még elválasztja a pihenéstől. Nyugodtabban telik majd a hétvége.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!