Horoszkópok

2016.05.30. 15:32

Napi horoszkóp - A Halaknak ma nagy sikere lesz az ellenkező nemnél

A Kos ma végre lezárhat egy régóta húzódó ügyet.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ma egy olyan ügyet zárhat le végleg, ami már régóta terítéken van. Jó ideje bosszantja, de eddig fogalma sem volt, hogyan lehetne megoldást találni a dologra. Egészen máig!

Bika (április 21.-május 20.) - Szeretne minél hamarabb végezni a teendőivel, de nem mindenki pörög majd önnel azonos fordulatszámon. Jó lenne, ha ezt megértené és nem kezdene hirtelenkedni a többiekkel.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Szeretne jobban teljesíteni a munkahelyén, de valahogy nem úgy jönnek az eredmények az utóbbi időben, mint ahogy azt elképzelte. Lehet, más utat kell keresnie.

Rák (június 22.-július 22.) - Ne diktáljon túl gyors tempót, mert a végén még saját maga sem bírja majd tartani a lépést az eseményekkel. Szorítkozzon az előírásokra, szabályokra, hogy minden rendben legyen!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Túlzott őszintesége következtében most kisebb slamasztikába került. Pedig most jócskán van baja, nem volt szüksége még több haragosra maga körül.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Türelmesnek kell lennie, különben közel sem azt az eredményt éri majd el, mint amit szeretett volna. Kár lenne kapkodással elrontani ennyi munkát.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kicsit valóban nagy volt a nyomás magán az utóbbi napokban, de szerencsére még időben rendeződtek a dolgok és minden jóra fordult. Így most nyugodtan hátradőlhet.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Azokat, akiket meg lehet győzni, már meggyőzte. Kár lenne még több ember engedélyére várni, eljött a cselekvés ideje! Vesse bele magát a feladatba!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Pattanásig feszült a helyzet, amiben a legkisebb lépés is végzetes lehet. Úgy tűnik, nincs jó döntés, csak veszíthet. Várjon inkább és kérjen tanácsot valakitől!

Bak (december 22.- január 20.) - Két kézzel kell megragadnia a ma kínálkozó lehetőséget, mert ki tudja, mikor fog visszatérni a lehetőség. Lehet, hogy soha többé nem áll majd ekkora siker kapujában, mint most.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A körülmények miatt jutottak el idáig, nem azért mert személyes problémáik lennének egymással. Pár nap és egészen biztosan rendeződni fog a viszonyuk!

Halak (február 21.- március 20.) - Nagy sikere lesz ma az ellenkező nemnél. Régen vetette magát a randizásba, így talán félve vág neki az ismerkedésnek, de nagyon jól fogja magát érezni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!