Horoszkópok

2016.07.18. 17:18

Napi horoszkóp - A Halaknak ma vigyáznia kell a pletykálkodással

Ma nem állhat semmi a Kos útjába!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most minden energiáját, idejét a hivatásának kell szentelnie, hogy megszerezze azt a bizonyos előléptetést, amire olyan régóta vágyik! Nem állhatja semmi az útját!

Bika (április 21.-május 20.) - Napok óta remek hangulatban van, amit érdemes lenne kihasználnia, mivel jelen körülmények között nincs az az akadály, ami meg tudná állítani önt.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ha másra nem, legalább arra jó volt ez az időszak, hogy erőt meríthet belőle a jövőben. Tapasztalatszerzésnek tehát mindenképpen jól jött, amit át kellett élnie.

Rák (június 22.-július 22.) - Legyen őszinte a kedveséhez, és nyíltan beszéljen a problémáiról. Ha mindig csak elfojtja őket, akkor előbb-utóbb be fog sokallni. Próbálja végre kiengedni a fáradt gőzt!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha valamilyen gondról eddig nem akart tudomást venni, akkor itt lenne az ideje, hogy előhúzza abból a rejtett alsó fiókból és megoldaná. Teljesen a fejére nőtt már így is.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Borzasztó nehéz döntéseket kellett meghoznia, és ahhoz képest kutya baja. Nagyon jól állta a sarat, csak így tovább! Lassacskán kijön ebből a rossz időszakból!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ma nagyon kell figyelnie arra, hogy mik azok a dolgok, amik fontosak, és mik azok, amik fabatkát sem érnek. Ha felesleges dolgokkal vesződik ma, el fog úszni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Valamivel nehezebben fog haladni ma a munkájával, így jobb, ha nem tervez be túl sok mindent. Inkább legyen valamivel pontos, semmint gyors ezúttal.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egyik bosszúság a másikat éri majd, mind a munkahelyén, mind pedig a magánéletében. Ön viszont, mintha mise történt volna úgy viselkedik.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma nem igazán lesz alkalma pihenni, de nem is baj, mert így legalább nem egy bizonyos dolog körül járnak folyamatosan a gondolatai. Előbb a munka, utána a szórakozás!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Néha a kelleténél is őszintébb tud lenni az emberekhez, ami nem mindig válik a hasznára. Próbálja ki, milyen amikor pár gondolatot megtart csak magának.

Halak (február 21.- március 20.) - Fontos információ birtokába jutott, amit nem illene kikotyognia. Ráadásul az illetőt nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatja, ha most eljár az ön szája.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!