Horoszkópok

2015.02.25. 16:22

Napi horoszkóp - A Halaknak óvatosnak kell lennie, hogy kinek ad ki titkokat

A Skorpiónak szuper ötletei lesznek a munkahelyén.

Kos (március 21.–április 20.) – Ha bármi teendője maradt a hétre, akkor azt még ma el kell intéznie. Ne hagyja péntekre, mert ha valami közbejön, akkor ugrott a hétvégéje. Legyen kellően előrelátó!

Bika (április 21.–május 20.) – A sok munka mellett nem sok ideje marad a kedvesére, de ő most nem haragszik a kisebb mellőzésért, mert tudja, hogy anyagai helyzetüket akarja stabilizálni.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egészen bagatellnek tűnő dolgokra kell most időt áldoznia, amit időpocsékolásnak vél. Azonban az így megszerzett tapasztalatok hasznára fognak válni később!

Rák (június 22.–július 22.) – Valami vagy valaki iránt fékezhetetlen vágyat érez. Már jó ideje hatalmába kerítette ez az érzés, de most már kezd túlnőni magán. Vajon érdemes tovább ellenállni?

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nagy változások vannak készülőben ön körül, ami nem feltétlenül jelent rosszat. Csupán annyiról van szó, hogy a régi dolgokat el kell engedni, hogy újak lépjenek a helyükbe.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Azt hiszi, hogy ha elkerüli valakinek a társaságát, akkor kitérhet a válaszadás elől és azzal mindent megold. Gyenge lábakon áll ez a terv, csak ideig-óráig működhet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Úgy tűnik, ha nehezen is, de végre meglelte a helyét az új környezetben. Jól érzi magát, és olyanokkal alakít ki barátságot, akikkel korábban nem tudta volna elképzelni.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Szuper ötletei vannak a munkahelyén, amit díjazni is fognak. Azonban türelmesnek kell lennie, mert nem mindenki pörög azon a fordulatszámon, amin ön!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Felesleges aggódnia a jövője miatt, mert végre rendeződni látszik minden, különösen az anyagi helyzete. Most már jelen feladatai kössék le a figyelmét!

Bak (december 22.– január 20.) – Valamilyen régi hobbi vagy egy elfeledettnek hitt ügy kerül újra előtérbe, amibe remekül vág bele. Nem érti, hogy annak idején miért nem foglalkozott komolyabban a dologgal.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Engedjen a kreativitásának és nagyon könnyen fogja venni a napot. Munkahelyén pazar ötletei lehetnek, otthon pedig mindent egy csapásra megold majd!

Halak (február 21.– március 20.) – El kell különítenie, hogy ki az, akiben megbízik, és ki az, akiben nem. Óvatosnak kell lennie, hogy kinek ad ki titkokat. A régi barátokban az ember sosem csalódik!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!