Horoszkópok

2016.08.23. 19:08

Napi horoszkóp - A Kos egy kicsit lassítson!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Jobb, ha egy kicsit lelassít, mert ezt a tempót, amit jelenleg diktál, senki sem bírná. Különben is, inkább legyen alapos és végezzen valamivel később, minthogy hibát hibára halmozzon.

Bika (április 21.–május 20.) – Kapcsolatuk fordulóponthoz érkezett, amikor nagyon meg kell fontolniuk minden lépést. Ha dolgoznak a problémán, akkor van közös jövőjük, máskülönben viszont külön folytatják.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mindig maradjon önmaga! Ez a legfontosabb, és senki kedvéért sem szabad megváltoznia. Fejlődni lehet, de azt, hogy elfeledje, hogy ki is volt valójában, nem szabad. Tartsa észben!

Rák (június 22.–július 22.) – Valaki rosszindulatú híreket terjeszt önről, amik teljesen kihozzák a sodrából. Vigyázzon! Ha hevesen reagál, már vesztett is. Próbálja meg magabiztosságával meggyőzni a többieket.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Egy munkahelyi flört okozhat örömöt a napokban, és különösen ma, amikor valamilyen előrelépés is várható a románc terén. A kérdés csak az, hogy ön mit szeretne ebből kihozni.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Elérkezett abba a fázisba, amikor már nem pörgetheti magát tovább, mert lassacskán ki fog égni. Muszáj pár nap pihenőt beiktatnia, hogy újra értelmet nyerhessenek a dolgok!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Olyan ígéretet tett, amit mindenképpen be szeretne tartani, de tudja, hogy nem lesz rá lehetősége, vagy csak hatalmas áldozatok árán. Döntse el, hogy mi a fontosabb!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ha továbbra is meg tudja őrizni a nyitottságát és ezúttal sem ragaszkodik az elképzeléseihez, akkor sikeres napot zárhat. A legjobb terveken is módosítani kell néha.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem ez lesz a legjobb napja a héten! Nyűgös lesz, ráadásul még a környezetében élők is kikezdik majd. Át kell vészelnie délutánig, hogy aztán hódolhasson a hobbijának.

Bak (december 22.– január 20.) – Mindenki azon van, hogy megnyugtassa önt és eloszlassa a kételyeit egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Azonban az ön életéről van szó, ne más döntsön maga helyett!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nagyot fordult a világ múlt hét óta önnel, ugyanis most már maga segítheti ki az egyik barátját. A lendületének és a helyére került önbizalmának köszönthetően szárnyal!

Halak (február 21.– március 20.) – Most nem foglalkozik majd semmiféle külsőséggel, csakis a cél foglalkoztatja, és az, hogy azt minél hamarabb el is érje. Feltett szándéka a feladatot még ezen a héten megoldani.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!