Horoszkópok

2014.12.12. 14:27

Napi horoszkóp - A Kos foglalkozzon szeretteivel is!

A Vízöntő igazán energikus lesz ma, a lendület csak úgy áradni fog önből és átragad mindenkire a környezetében.

Kos (március 21.–április 20.) – Más fordulatszámra váltott a napokban. Keményen dolgozik, szerényen csak teszi a dolgát, nem foglalkozik a külvilággal. Remek a munkamorálja, de azért foglalkozzon szeretteivel is.

Bika (április 21.–május 20.) – Ha tisztázni tudják a problémák forrását párjával, akkor új lendületet vehet a kapcsolatuk. A hétvége ideális alkalmat kínál majd az újrakezdésre, szervezzenek közös programot.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy érzi, hogy bármit tesz, az kevés. Valaki, vagy rosszabb esetben valakik mindig többet akarnak. Parancsoljon megálljt, mert ha ez így megy tovább, teljesen kimeríti magát.

Rák (június 22.–július 22.) – Soha senki sincs egyedül, ezt nem szabad elfelejtenie, tehát ne búslakodjon! Még ha nem is úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretné, akkor is fog adódni majd egy második lehetőség!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A párkapcsolatában és egyéb területeken is számos kihívás várhat önre a nap folyamán, amik új megvilágításba helyezik majd a jövőről alkotott elképzeléseit.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Feszült lehet a nap elején, pedig semmi oka rá. Jó pár problémát csak ön lát és senki más. Nézze a nagyobb képet, mert az lehet, hogy teljesen mást mutat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Csakis és kizárólag olyan munkát ad ki a kezéből, amiben száz százalékig biztos. Talán túl sokat is pepecsel egy-egy feladaton néha. Ma egy kicsit fel kell pörgetnie a tempót!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Összességében igazán kellemes napja lesz, mert mind a munkahelyén, mind pedig a családi életében jó dolgok történnek majd. Este azonban könnyen felbosszanthatják!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tudtán kívül is komoly hatással volt valakire az elmúlt napokban. A mai napon ismét találkozhatnak és akár folytatódhat is kettejük története. Ön mit szeretne?

Bak (december 22.– január 20.) – Egy nagyon jó lehetőség adódhat a mai napon, azonban ön úgy érezheti, hogy még várnia kellene a dologgal. Talán eleget várt és csak fél állást foglalni valami mellett.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Igazán energikus lesz ma, a lendület csak úgy áradni fog önből és átragad mindenkire a környezetében. Csapatmunkával pedig hamar túlesik majd ezen a plusz munkanapon.

Halak (február 21.– március 20.) – Nem szabad attól tartania, hogy elmondja az elképzeléseit valakinek. Merje őket felvállalni, és akkor ma még egy igazán kellemes meglepetésben is része lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!