Horoszkópok

2016.07.17. 17:23

Napi horoszkóp - A Kos legyen türelmes!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Hamarosan bekövetkezik majd a változás, amiben már egy ideje bízik, de egyelőre még azokkal az ügyekkel kell foglalkoznia, amiket mások testáltak önre. Legyen türelmes!

Bika (április 21.–május 20.) – Valaki csak segíteni akart önnek, de egy olyan kényes kérdésre sikerült rátapintania, ami régóta megválaszolatlanul őrlődik magában. Elgondolkodik a dolgon és változtatni szeretne!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Régóta nem látta a barátait, és a szabadideje most lehetőséget ad majd arra, hogy találkozzanak. Érdemes lenne egyikük tanácsát megfogadnia abban a bizonyos ügyben!

Rák (június 22.–július 22.) – Ma a siker azon múlhat, mennyire marad hű önmagához és az elveihez. Ha a legnehezebb kérdésben is a szívére hallgat, akkor egy igen eredményes napot zárhat majd!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Egy nehéz, buktatókkal teli út végéhez érhet a napokban, amit ne szúrjon el azzal, hogy félvállról veszi a finist. Még akkor is vegye komolyan, ha zsebben érzi a győzelmet!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Most különösen hinnie kell a megérzéseinek, mert remek ötleteket táplálhatnak. Havalóban el is hiszi, hogy képes ezeket megtenni, akkor már fél sikere van!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valaki megpróbálja majd elhitetni önnel, hogy hibát követett el, de biztos lehet a dolgában, mert ön makulátlanul elvégezte a feladat magára eső részét.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagyon fontos, hogy ma tartsa magát a szabályokhoz, ha pedig valami elintéznivalója akadna a feletteseivel, még csak véletlenül se kerülje meg a hivatali utat!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Szorítania kell azon a bizonyos nadrágszíjon, mivel túlköltekezte magát az utóbbi időben. Semmi drámaira nem kell gondolnia, csak ne most vegye meg, amit kiszemelt!

Bak (december 22.– január 20.) – Ön tényleg nem szeretne senkinek semmi rosszat tenni, de a munkáját mindenképpen el kell végeznie, ami lehet, hogy egy-két ismerősének nem fog tetszeni. Ne okolja magát!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Elég sok minden alakulóban van egyelőre az életében, amit ráadásul fenekestül felforgathat ma egy személy a múltból. Nehéz lenne ellenállni, pedig lehet, az lenne a jó döntés.

Halak (február 21.– március 20.) – Úgy érzi, hogy odafent fogják a kezét, mert először a főnökével végre dűlőre jut egy vitás kérdésben, majd egy olyan személlyel ismerkedhet meg, akire már régóta kíváncsi volt!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!