Horoszkópok

2016.11.22. 17:37

Napi horoszkóp - A Kos lenyűgözi kedvesét, és a munkában is arat

A sok hajtás egy kicsit a Rák egészségének rovására ment.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Kettősség jellemzi majd a napot, mert míg otthon az improvizációval nyűgözheti le a kedvesét, addig a munkahelyén napközben a tapasztalatára lesz nagy szüksége!

Bika (április 21.-május 20.) - Higgye el, hogy nem gond, hogy még nem látja át teljesen a szerepét a feladatban és a csapatban! Jó hajóban evez, tehát meg se forduljon a fejében kiszállni belőle!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Határozottan ki kellene tartania a korábban elképzelt taktika mellett! Azzal fog nyerni, ezért ne engedjen ma a kísértésnek, ami eltántoríthatja személyes céljai elérésétől.

Rák (június 22.-július 22.) - Annyira lestrapálta magát az utóbbi időben, hogy a sok hajtás még egy kicsit az egészsége rovására is ment. Ma minél hamarabb fejezze be a munkát és adja át magát a pihenésnek!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Eddig rendkívül türelmes volt valakivel, ma azonban a sarkára kell állnia, hogy valamilyen eredményt csikarjon ki az illetőből. Szerencsére a nap végére megtalálják a megoldást!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ön rendkívül elkötelezett tud lenni azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amikben hisz. Arra azonban figyeljen, nehogy átessen a ló túloldalára és vakon bízzon valakiben!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egy apró félreértés végül igen nagy problémát szült, pedig önt a legjobb szándék vezérelte. Amikor erre rájön a másik fél, a vihar hamarabb elül majd, mint ahogy kitört!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Minden lehetőséget, minden apró szalmaszálat meg kell ragadnia, ha előrébb akar lépni. Ma valamiben nagyon kell koncentrálnia, hogy hosszú távon előrébb tudjon lépni.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy ideje úgy érzi, hogy környezete nem értékeli eléggé az erőfeszítéseit, pedig ön miatt működik olajozottan a gépezet. Ennek ellenkezőjéről ma fontos megerősítést kap!

Bak (december 22.- január 20.) - Valamelyik jó barátja szívességre kéri, pedig egy percnyi szabadideje sincs. Ön mégis a segítségére fog sietni, mert tudja, hogy nagyon sokat jelent az illetőnek!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Végre bekövetkezett a munkájában az a változás, amit már annyira várt. Azonban mégsem úgy történik minden, mint ahogy azt ön várta. Igyekezzen alkalmazkodni!

Halak (február 21.- március 20.) - Mintha teljesen leszívták volna minden energiáját már a nap közepére. Várja a délutánt, hogy letudhassa a kötelező köröket és végre átadhassa magát a hobbijainak.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!