Horoszkópok

2016.06.12. 15:57

Napi horoszkóp - A Kos megérdemel egy kis kényeztetést!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Úgy érzi, hogy nem tudja kellőképpen viszonozni párja kedvességét, és ettől feszültté vált az utóbbi időben. Pedig egyáltalán nem kellene, néha kell egy kis kényeztetés!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma a legjobb taktika a titkolózás lehet. Nem biztos, hogy egyelőre jó lenne kiterítenie a lapjait mások előtt, mert a riválisok könnyen felhasználhatják ön ellen az információkat!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy érzi, hogy mindent megpróbált annak érdekében, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését egy téma iránt, de eleddig nem járt sikerrel. Lehet, hogy csak rosszul próbálkozott!

Rák (június 22.–július 22.) – Néha hajlamos túl lágyszívűként viselkedni azokkal, akiket igazán szeret. Pedig lehet, hogy bizonyos helyzetekben egy kis szigorúság nem ártana! Ma legyen határozottabb!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Eddig sem voltak sohasem különösebben anyagi gondjai, de a most megjelenő új pénzkereseti lehetőséggel már tényleg tud majd hosszabb távra is tervezni!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Előfordulnak majd olyan pillanatok ma, amikor úgy érzi, hogy végleg kicsúszott a kezéből az irányítás. Szerencsére azért nem kezd el kapkodni és ezzel esélyt ad magának!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon meglepte egy közeli ismerős reakciója, nem erre számított. El kellene fogadnia, hogy vannak dolgok, amiket nem mindenki úgy lát, mint ahogy ön.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kicsit elkényelmesedett, mert megszokta, hogy folyamatosan maga körül van valaki, aki mindig csak az óhajait lesi. Most jön csak rá, hogy ez a valaki milyen fontos önnek!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egy nagyon fontos feladatban kaphat ma komoly segítséget egyik közeli barátjától, aki nem véletlenül akart a közelében lenni ma. Meglepő információkkal állhat elő!

Bak (december 22.– január 20.) – Igencsak meg fog lepődni valakin, aki rengeteget változott, mióta utoljára találkoztak egymással. Szerencsére előnyére, de ettől még mindig fura lesz önnek az elején.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma hajlandó engedményeket tenni egy területen, ahol korábban nem volt apelláta. Valamennyit engednie kellett, de azért vigyázzon, maradjon továbbra is hű az elveihez!

Halak (február 21.– március 20.) – Előfordulhat, hogy túl korán fog ítélkezni valamilyen fontosabb ügyben a mai nap folyamán. Ha így tesz, érdekes információkról és jó élményekről maradhat le. Megéri kivárni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!