Horoszkópok

2016.12.08. 16:57

Napi horoszkóp - A Kos-nak remek ötletei vannak a karácsonyi ajándékokat illetően

A Mérleg mindig elismeri, ha hibázott, de...

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Remek ötletei vannak a karácsonyi ajándékokat illetően, azonban ezeknek a megvételét lehet, hogy nem mára kellene időzítenie. Előfordulhat, hogy valaki ma megpróbálja átvágni.

Bika (április 21.-május 20.) - Szeretne végre dűlőre jutni egy igen fontos kérdésben, de továbbra sem tudja, hogy merre lenne a helyes irány. Pedig ebben most más nem segíthet, önnek kell megtalálnia azt.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Végre jönnek az eredmények, a harci kedve az egekben, minden úgy alakul, ahogy eltervezi. Használja ki ezt az időszakot a lehető legnagyobb menetelésre! Mindent bele!

Rák (június 22-július 22.) - Egyik barátja nagyon jó tanáccsal látta el, ön viszont nem hajlandó megfogadni azt. A saját életéről ön dönt, de ha valaki önzetlenül segíteni akarna, talán el kellene fogadnia.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Gyülekeznek a viharfelhők, és ön is érzi, hogy valamit lépnie kellene száznyolcvan fokosan, a másik irányba. Eleddig nem tette, pedig sürgeti az idő. Még nem késő!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valami nem éri meg a fáradságot, hogy több időt pocsékoljon rá, ön viszont továbbra is ezzel pepecsel. A világ elhalad ön mellett, míg még mindig ezzel foglalkozik.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ön mindig elismeri, ha hibázott, ha valamit nem jól csinált. Most lehet, hogy pont egy ilyen miatt kerülhet bajba, azonban a lelkiismerete legalább tiszta maradhat.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nagyon elröppent az idő, szinte észre sem vette, eközben pedig alig haladt egy bizonyos feladatban. Szerencsére azért még van esélye befejezni, ha még most rákapcsol.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rendkívül szenvedélyesen reagálhat ma valamire, ami még az önhöz közelebb állókat is meglepi majd. Még nem látták ilyennek, igaz, mindig van egy első alkalom.

Bak (december 22.- január 20.) - Valaki nem tartotta be az ígéretét, így igen kellemetlen helyzetbe hozta önt. Inkább szomorú és csalódott, semmint mérges. Gondolkozzon a megoldáson, még mentheti a helyzetet!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma a magánélete lesz a főszerepben, míg a munkahelyén semmi komoly feladat nem várja. Este egy olyan személlyel ismerkedhet meg, aki igen nagy hatással lesz önre!

Halak (február 21.- március 20.) - Hatalmas harcot vív, hogy az önre bízott feladatot a legjobb tudása szerint lássa el. Egyelőre úgy tűnik, vesztésre áll az idővel szemben, de azért még nem fújták le a meccset. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!