Horoszkópok

2016.10.11. 06:23

Napi horoszkóp - A Kos sorsdöntő lépések előtt áll a hivatásába

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Sorsdöntő lépések előtt áll a hivatásában, amiket jól meg kell gondolnia, hogy mikor és hogyan fog kivitelezni. Talán a mai napot érdemes lenne csak ennek a kiötlésére szánni.

Bika (április 21.–május 20.) – Olyasvalakire vágyott mindig, akinek az, hogy egy hullámhosszon legyenek fejben legalább annyira fontos, mint a testi kapcsolat. Most úgy néz ki, hogy megtalálta ezt a személyt.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Minden jel arra mutat, hogy a múltat végre lezárta és képes volt maga mögött hagyni egyszer s mindenkorra. Viszont most megfogalmazódott a kérdés, miszerint hova tovább.

Rák (június 22–július 22.) – Fontos, hogy amit elképzelt, azt tűzön- vízen át próbálja meg véghez is vinni. Így elérheti még akár ma is, amiért olyan régóta dolgozik. A kemény munka meghozza a gyümölcsét.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Csupán a félelmei, a kétkedése az, ami eddig ön és a céljai közé állt, semmi más. Le kell küzdenie végre a kishitűséget és megmutatni a világnak, hogy mire is képes valójában.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Továbbra is ön akar irányítani, és nem szeretné, hogy bármi is kikerüljön a kezéből. Azonban nem lehet mindenre rálátása, valamilyen feladatkört át kell adnia másnak.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Váratlan esemény borítja fel az aprólékos tervezést, és úgytűnik, hogy kútba is esik az elképzelés. Azonban kár temetni a dolgot, csak ma már ne fusson neki többször.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma az egyik ismeretsége lehet az, ami igazán kellemetlen, sőt, már-már kínos pillanatokat okoz önnek. Hacsak az illető nem a jó barátja, komolyan összeveszhetnek ezen.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Bár egy ideje egyedülálló, és ma különösen jónak tűnő alkalom kínálkozik az ismerkedésre, de ne erőltesse azt mindenáron. Játsszon inkább kivárásra!

Bak (december 22.– január 20.) – A terveit most csak ön érti, mások inkább kételkedve fogadják azokat. Ha szilárd meggyőződése, hogy igaza van, akkor ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Meg kell próbálnia összeszednie magát, mert különben nagyon elúszhat a teendőivel és az estéjét is elrontja. Feltételezhetőleg nem akar sokáig dolgozni ma.

Halak (február 21.– március 20.) – Mesterien tudja kezelni a vitás helyzeteket, és ma kidomborodhat egy kellemetlen szituációban ez a képessége. Nagyon jól, higgadtan fogja kezelni a kényes dolgot. Bravó!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!