Horoszkópok

2015.03.29. 19:45

Napi horoszkóp - A Kos tegye, amihez kedve van és szórakozzon eleget

A nap vége egy kedves meglepetést tartogat a Halaknak.

Kos (március 21.–április 20.) – Vigyen egy kis színt a szürke hétfőbe és legyen újra gyerek. Tegye, amihez kedve van és szórakozzon eleget! A fárasztó hetek után ennyi pihenést bőven megérdemel.

Bika (április 21.–május 20.) – Ma rendkívül jól fog vágni az esze, gyorsan reagál minden váratlanra! Használja ki ezt a kipihent állapotot némi tervezésre. Az ötlet, ami ma megfogan, aranyat érhet.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem meglepő, hogy a gondolatai elkalandoznak, ugyanis nem akármilyen személlyel találkozott a hétvégén. Azért neki ne mutassa, hogy ennyire odáig van, nehogy elbízza magát!

Rák (június 22.–július 22.) – Rendkívül jó hangulatban, örömmel végzi minden munkáját. A pozitív kisugárzás kiterjed majd a környezetére is!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Bárkivel megeshet, hogy elhanyagol valamit és megcsúszik egy határidővel. Ha valamivel lemaradt, koncentráljon, és be fogja hozni a hátrányt!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – A délelőtt húzós lesz, mindenki akar majd önből egy darabot szakítani, hogy még ezt és ezt csinálja meg. Délutánra már szerencsére elül a vihar!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyot fordult a világ! Végre tele van életkedvvel, és a munkába is nagy lendülettel veti bele magát. Ezzel a szemlélettel nem veszíthet!

Skorpió (október 24.–november 22.) – El kellene felejtenie azokat a sérelmeket, amik a régmúltban érték, a fejlődéshez ugyanis elengedhetetlen a dolgok lezárása.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem szabad ma azzal törődnie, mások mit gondolnak önről. Menjen csakis a saját feje után, és meglátja, hogy így fogja elérni a célját!

Bak (december 22.– január 20.) – Lehet, hogy furcsán hangzik, de a hibákkal lesz valami egy nagy egész. Ha megismerte egy dolog rossz oldalát, sem szabad elkeserednie.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Az, ami csak közel tökéletes, önnek nem elég jó. Ha úgy érzi, hogy valamilyen téren még javulhatna, tegyen érte!

Halak (február 21.– március 20.) – Találkozzon akárkivel a nap folyamán, pozitívak, segítőkészek lesznek önnel az emberek. A nap vége pedig még egy kedves meglepetést is tartogat!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!