Horoszkópok

2014.04.24. 08:56

Napi horoszkóp - A Kosnak ma telepatikus megérzései lehetnek

Az Oroszlán ma úgy érezheti, hogy az egész világ összeesküdött ellene.

Kos (március 21–április 20.) – A Kosnak ma telepatikus megérzései lehetnek. Hasznosítsa ezt a „földöntúli" tulajdonságát, éljen egy olyan lehetőséggel, ami nem minden nap köszönt be az életében.

Bika (április 21–május 20.) – A Bikának az jelenti az igazi örömöt, ha képes másokkal is megosztani. Ne tartsa hát magában a boldogságát, ossza meg a családtagjaival, hadd örüljenek önnel együtt!

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek ma egész nap nem találja a helyét, feszeng, türelmetlen, mintha nagyon várna valamit. Próbáljon meg jobban koncentrálni a munkájára, most nem engedheti meg, hogy hibázzon.

Rák (június 22–július 22.) – Önnek kiváló ötletei vannak, ne hagyja, hogy a fiók mélyén maradjanak. Kellő kitartással minden munka meghozza a gyümölcsét, csak nem szabad türelmetlennek lennie.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlán ma úgy érezheti, hogy az egész világ összeesküdött ellene, semmi sem úgy sikerül, ahogy azt reggel eltervezte. Peches nap ez a mai, az már bizonyos!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ha távlatokban gondolkodna, és nem csak máról holnapra dolgozna, akkor sokkal könnyebben boldogulna a munkahelyén. Főnöke pedig számít az ön munkájára.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleg ma nem tud dönteni: egész nap azon vacillál, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson-e. Ha elég okos, akkor egyszerre mindkettőre tud hallgatni.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ha hozott egy hibás döntést a múltban, azon már nem érdemes ma rágódnia, mert csak a saját életét keseríti meg. Rázza meg magát, vegyen egy nagy levegőt és menjen tovább.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Az élet olyan, mint egy hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn. Most éppen ez utóbbi történik önnel, ám egy percig se higgye, hogy nem tud a saját lábán kimászni a gödörből.

Bak (december 22– január 20.) – Kiegyensúlyozott, nyugodt kis életét ma viharfelhők árnyékolhatják be – de csak akkor, ha ön ezt hagyja. Álljon ki a saját érdekeiért, senki sem fogja megtenni ön helyett.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő érzékenységénél fogva ma rájöhet egy turpisságra, ami befolyásolhatja a jövőjét. Ne csináljon most ügyet belőle, majd még jól jöhet önnek ez a kis titok.

Halak (február 21– március 20.) – Szétszórt és álmodozó hangulatban van ma a Halak, egész nap csak a szerelmére tud gondolni. Ezzel nincs is semmi baj, de a munkáját azért próbálja meg időben elvégezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!