Horoszkópok

2016.07.12. 20:24

Napi horoszkóp - A Kost csúnya meglepetés érheti a nap folyamán

A Szűz találjon magának egy hobbit.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Jobban gondolja át a terveit, mert különben csúnya meglepetés érheti a nap folyamán. Akkor pedig már lehet, hogy túl késő lesz kozmetikázni bármit is a kész bizonyítványon.

Bika (április 21.-május 20.) - Látja, nem lépte meg, amit szeretett volna akkor, amikor még lehetőség lett volna rá. Most pedig foghatja a fejét az elszalasztott helyzet miatt. Szerencsére nincs minden veszve!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Mások folyamatosan próbálják kizökkenteni a normális kerékvágásból, ön azonban szilárdan hisz az elképzeléseiben és menetel a céljai felé. Valamennyi pihenőt azért tartson néha!

Rák (június 22.-július 22.) - Minden azon múlik ma, hogy bizonyos dolgok előtt tud-e háromig számolni. Ha nem zsigerből cselekszik, hanem át is gondolja az eseményeket, jó napja lehet. Meglepetés várja!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Bármennyire is nehéz, meg kell próbálnia leírni a veszteséget és úgy továbbállni, hogy többet vissza sem néz. Csakis ez a recept létezik most, más kiút nincs ebből a helyzetből.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A munkájában sikeres, a párkapcsolatában is jól érzi magát, anyagi gondjai sincsenek, már csak egy hobbit kellene magának találni, ami még több boldogsággal tölti el. Keressen!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Remek élmény érte, azonban mégsem lehet teljes az öröme, hiányérzete van. Addig, amíg nem osztja meg egy bizonyos személlyel a jó hírt, semmit sem ér az önnek.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Régóta fennálló problémákra találhat megoldást ma. Talán még a párját is bevonhatná, mielőtt valamilyen nagyobb dolgot cselekszik. Lehet, ő is segíteni tud!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Rendkívül energikus lesz reggeltől estig, amit igyekszik majd teljesen ki is használni. Délutánra viszont kifogy a feladatokból, és dönthet, hogy lazít vagy előre dolgozik.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem lesznek valami könnyűek az első lépések, de el kell indulni, és utána jönni fog minden szinte magától már. Talán még némi segítséget is kérhetne az elején bátorításul!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nagyot fordult a világ pár nap alatt, ugyanis olyan téren érezheti magát nyeregben, ahol már felkészült a vereségre. Amíg marad ez a felállás, használja ki az alkalmat!

Halak (február 21.- március 20.) - Az anyagi tőkéje is megvan ahhoz, hogy végre kicsit elutazzon valahova pihenni. Vegye ki azt a szabadságot, amit már régóta tervezget és pihenjen kicsit. Fel kell töltődnie!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!