Horoszkópok

2016.03.04. 09:51

Napi horoszkóp - A megnyerő Skorpió mindent elérhet a mai nap folyamán

A Halak ne hagyja, hogy beleszóljanak a dolgába. A Vízöntő lehet, hogy magasabb szintre lép a párkapcsolatában?

Heffler Péter

Kos – Kiegyensúlyozott és nyugodt lesz egész nap, és még ha fel is merül bármilyen jelegű probléma, igazi úriember módjára úgy tudja majd kezelni azt, hogy közben senki sem bánt meg.

Bika – Bár továbbra sem könnyű, de meg kellene próbálnia mihamarabb felejtenie! Ez az egyik alapfeltétele annak, hogy nyugodtan továbbléphessen. Nélküle kár is próbálkozni!

Ikrek – Nem teljesen elégedett, mert valami nem jött össze első nekifutásra. Érthetetlen a csalódottsága, hiszen ezzel még nem vesztett semmit sem. Újra megpróbálhatja!

Rák – Remek hangulatban lesz egész nap és könnyen szót ért majd az idegenekkel is. Mégsem megy szívesen ma emberek közé, ha végez a teendőivel, akkor inkább otthon lazítana!

Oroszlán – Már az járt a fejében, hogy inkább vesszen kárba az egész eddigi munkája, de feladja. A legjobbkor érkezett egy kisebb siker megerősítésként afelől, hogy valamit mégis jól csinál!

Szűz – Ma minden adott ahhoz, hogy egy régi hibát kijavítson! Azonban résen kell lennie, ugyanis ha elmulasztja a lehetőséget, akkor az nem mostanában fog ismét visszatérni!

Mérleg – Meg kell próbálnia ma egyedül dolgozni, nem kérhet segítséget. Eleinte nem lesz könnyű, de amint felfedezi a képességeit, elkezdi majd élvezni a feladatot!

Skorpió – A megnyerő modora miatt mindent elérhet a mai nap folyamán, amit csak szeretne. Ha eddig volt egy rázós ügy, amit halogatott, akkor itt az idő, hogy megoldja! Ma sikerülhet!

Nyilas – Lehet szó bármiről, ma azon lesz, hogy az eddig szőnyeg alá söpört teendőket egyszer s mindenkorra lezárja. Ez cseppet sem lesz könnyű, de este nyugodtan dőlhet majd hátra!

Bak – Csak akkor dönthet jól, ha azt a döntést félelem nélkül hozza meg. Ha úgy érzi, hogy még nem áll készen rá, akkor halassza el a dolgot és élvezze a hétvégét! Nem szorítja az idő!

Vízöntő – Sok minden jól alakult az utóbbi időben, de semmi sem olyan jól, mint a szerelmi élete. Párkapcsolatában minden rendben, joggal gondolkozik azon, hogy továbblép kedvesével.

Halak – Bár majd egy-ketten megpróbálják befolyásolni, de semmi esetre sem szabad hagynia, hogy beleszóljanak a dolgába. Ebben az ügyben, úgysem lehet most senki sem a segítségére!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!