Horoszkópok

2016.09.19. 07:02

Napi horoszkóp - A Mérleg ne legyen mogorva!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Vigyázzon, mert a délután folyamán valaki megpróbálja majd egy kétes üzletbe keverni önt! Ha kicsit megpróbál a dolgok mögé nézni, akkor hamar rájöhet a turpisságokra!

Bika (április 21.–május 20.) – Nagyon magabiztosan vág neki a mai napnak, aminek következtében elég erőt érez majd, hogy megteremtse arra a lehetőséget, hogy karrierjében is előreléphessen.

Ikrek (május 21.–június 21.) – A rossz hír, hogy van az életében valami, amitől nem maradéktalanul boldog. A jó hír, hogy ezt ma lehetősége lesz megváltoztatni, és teljesen új lappal indíthat majd.

Rák (június 22.–július 22.) – A délelőtt talán egy kicsit nehezen indul majd, de a délutánra remek passzba kerülhet. Jó hangulata másokra is kihatással lehet, többen is keresni fogják a társaságát.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Igen nagy terveket szövöget szerelmi téren már egy ideje, és képes bármit megtenni a siker érdekében. Ha jól keveri a lapokat, ma végre fordulat állhat be az ügyben.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ha jelenleg nincs párkapcsolata, akkor ma jó eséllyel találkozhat egy olyan személlyel, aki nagy hatással lesz önre. Hamar közel kerülhetnek egymáshoz.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem a legjobb hangulatban lesz a mai napon, és ennek valaki olyan ihatja meg a levét, aki amúgy közel áll önhöz. Maradjon higgadt és semmiképp se legyen mogorva.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kicsit szürkének tűnhet a nap nagy része, este azonban valaki olyannal találkozhat, aki komoly hatással lesz önre. Inspirálni, motiválni fogja céljai elérésében!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Lehet, hogy nem tudja majd minden elképzelését megvalósítani, de ha felállít egy fontossági sorrendet az elintézendő dolgok között, akkor tevékeny napot fog zárni.

Bak (december 22.– január 20.) – Itt lenne az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Régóta táplál valaki iránt komoly érzéseket, azonban nem tette meg a szükséges lépéseket. Döntse el, hogy mit szeretne!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nap a nagy találkozásokról fog szólni. Egyik nagyon kedves barátjával, nagy szerelmével vagy egy rég nem látott családtagjával futhat össze.

Halak (február 21.– március 20.) – Nagyon foglalkoztatja egy cél, amit nemrég tűzött ki maga elé, mégsem tett eddig semmit az érdekében. Nem is érdemes kapkodnia, mert a végén.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!