Horoszkópok

2016.10.17. 20:03

Napi horoszkóp - A Nyilas adja át magát a sodrásnak!

Nézze meg mit ígérnek önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nem jellemző önre, hogy indulatból cselekedjen, ezért is lesz mindenkinek váratlan, amikor valakinek beolvas. Jólesik majd elmondani, amit gondol, azonban nem biztos, hogy jó döntés.

Bika (április 21.–május 20.) – Sikerrel járhat, ha a legnehezebb helyzetek közepette is megőrzi a nyugalmát. Nem lesz könnyű, mert gyors döntéseket várnak majd öntől. Kérnie kell még egy kis időt a gondolkodásra!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mások talán örülnének az eseményeknek, amik önnel történtek, de maga inkább kihátrálna. Nem szeretne semmibe se belebonyolódni, mert eddig éppen minden megfelelő volt önnek.

Rák (június 22.–július 22.) – Bátran álljon elő azzal, amit szeretne. Bármilyen félelme attól, hogy ezért a döntéséért önt kikezdhetik, alaptalannak bizonyul, mert inkább kivívja vele egyesek tiszteletét!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma több, általánosabbnak tűnő helyzetben is feltűnően érzelmesen reagálhat. Maga sem tudja különösen az okát, csak találgat. Talán egy bizonyos személy van a dolog mögött?

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Még ön sem hiszi el teljesen, de valóban úgy tűnik, hogy pozitív változás indult el valamiben, ami igen fontos az életében. Azért még vár egy kicsit, mielőtt ítéletet mond.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon rizikós feladatot vállalt el a közelmúltban, de olyan könnyedén vette eddig az akadályokat, mintha csak erre született volna. Lassacskán az elismeréseket is begyűjtheti!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nem szabad haragtartónak lennie, inkább fontos lenne, hogy végre megbeszéljék a problémájukat valakivel. Itt volna az ideje, hogy kibéküljenek!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A szerelemben izgalmas időszak várhat önre, mert megismerkedett egy nagyon érdekes emberrel, akit rendkívül vonzónak is talál. Adja át magát a sodrásnak!

Bak (december 22.– január 20.) – Előfordulhat, hogy ma valakivel egyáltalán nem fog egyetérteni egy bizonyos dologban, de annyival mindenképpen tisztelje meg, hogy végighallgatja az ötletét.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Elég fontos döntéseket kell majd meghoznia a napokban, ezért kissé frusztrált volt az elmúlt időszakban. Mára viszont kikristályosodott ön előtt a járható út.

Halak (február 21.– március 20.) – A mai nap ideális lehetőséget kínál majd önnek arra, hogy fejlessze a képességeit, előrébb lépjen valamiben. Nem lesz sok dolga, ezért nyugodtan szánhat időt magára.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!