Horoszkópok

2017.07.06. 19:13

Napi horoszkóp - A Nyilas figyeljen arra, nehogy felbosszantsa egyik szomszédját

A Vízöntő úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége.

KOS (március 21.– április 20.) – Nagyon felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira. A hét végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Menjen aludni minél hamarabb!

BIKA (április 21.– május 20.) – Kalandos vállalkozásba kíván fogni, ami nagy hozamot ígér. Az átmeneti nehézségek ne szegjék a kedvét. Mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról.

IKREK (május 21.– június 21.) – Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípős megjegyzéséért egy kollégájának. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkából menekülhet meg.

RÁK (június 22.– július 22.) – A Mars a Rák jegyében áll. Jól teszi, ha a mai napon megpróbál egy kicsit előre dolgozni. A nagyobb elmélyülést, több koncentrációt igénylő dolgokat végezze el most.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – A Hold még a Nyilas jegyében ébred. Hiába szeretne, ma nem menekülhet el a munkahelyéről. Rengeteg a dolga és a főnöke valami egészen új fel-adattal is megbízhatja. Bízzon a rátermettségében!

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ma különösen tettre kész és lendületes lesz. Kondíciója is remek, így bármilyen váratlan helyzetben helyt tud majd állni. Van egy terve, amelyet nagyon is szeretne megvalósítani.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy döntései igazságosak legyenek – most jó példával járhat elöl, hogy hogyan lehet üvöltözés és kérlelés nélkül célt érni.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.) – Ma egy kicsit türtőztesse magát és inkább ne tréfálkozzon! Csípős megjegyzéseivel most nem azt éri el, amit szeretne: nem mulattatja, hanem inkább megbántja a kollégáit.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Figyeljen arra, nehogy felbosszantsa egyik szomszédját – ezzel egy ádáz ellenséget szerezhet. Lehet, hogy első reakcióként ez nevetségesnek hangzik.

BAK (december 22.– január 20.) – Ami nem megy, kár ma erőltetni. A pénzre persze szüksége van, de ha úgy látja, egy forrása végképp elapadt, inkább keressen más lehetőségeket. A tartalékait sem kellene mind felélnie. Ön nagyon jól tud takarékoskodni.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra.

HALAK (február 21.– március 20.) – Egy kis erőfeszítéssel emelkedhet a havi jövedelme. Nyugodtan lehet merészebb is a kelleténél, most a szerencsés véletlen is a kezére játszik. Komoly sikereket könyvelhet ma el!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!