Horoszkópok

2017.03.01. 20:26

Napi horoszkóp - A Nyilas ma érdekes napra számíthat

A Skorpió optimistának és magabiztosnak érezheti magát

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Egy régi jó barátja most nagy hasznára lesz, de az is lehet, hogy ma ismerkedik meg valakivel, aki sok segítséget tud nyújtani önnek. Bárhogyan is alakul a dolog, lesz oka a hálára!

Bika (április 21.-május 20.) - Jogosan nagy az ambíciója. Ön nagyon keményen dolgozik a sikerért. Arra azért figyeljen, hogy ne becsülje túl a képességeit. Ha valamiben nem teljesen biztos, arra kérdezzen rá!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Lehetséges, hogy meg kellene fontolnia a költözést, vagy bővítenie kellene meglévő lakását. Önnek szüksége van egy biztos bázisra, ahol megtalálhatja a belső békéjét.

Rák (június 22.-július 22.) - Magába kellene néznie egy kicsit, jobban kellene figyelnie a személyes fejlődésére. El kellene már varrnia a szálakat, amelyek a múltjának lezáratlan ügyeihez kötik.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valami olyan élményben lehet része, amelynek néhány éve még nagyon örült volna, ma azonban már nem érti, miért vágyott rá ennyire. Ne ígérjen olyat, amit nem tud teljesíteni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Próbálja megtalálni az arany középutat. Ne dőljön be senkinek, főleg, ha nem is ismeri az illetőt, de túlzott gyanakvása miatt se utasítson el egy hitelesnek tűnő ajánlatot.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Úgy tűnik, mára már elfogyott a türelme a párjával szemben. Valamilyen megrögzött rossz szokásán szeretne változtatni, de be kell látnia, hogy ez nem önön múlik...

Skorpió (október 24.-november 22.) - Most optimistának és magabiztosnak érezheti magát. De nagyon kell ügyelnie arra, nehogy másokkal szemben fölényeskedően vagy arrogánsan lépjen fel!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Érdekes napra számíthat. Hirtelen ötlettől vezérelve megoldást találhat valamire, amivel már régóta kínlódik. A munkahelyén is váratlan események adódhatnak.

Bak (december 22.- január 20.) - Sajnos változtatnia kell a tervein. Persze az első lépés, hogy belássa, miben hibázott, és igyekezzen kijavítani. Ön becsületes, és nem esik nehezére szembenéznie a kudarccal.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Alig bírja megállni, hogy beolvasson neki, ezzel azonban ellenségeskedést szítana kettejük között. Inkább ne szóljon!

Halak (február 21.- március 20.) - Végre sikerült jól kipihennie magát, de a munkahelyén megint akkora terhelést kap, hogy a nap végére úgy érezi, mintha kifacsarták volna. Jó lenne, ha aktívan pihenne.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!