Horoszkópok

2016.08.24. 19:06

Napi horoszkóp - A Nyilas munkahelyén gondok adódhatnak

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Kapcsolatai terén állhat be nagyobb változás, miután észreveszi, hogy az eddig távolságtartó emberek lazábbá, nyíltabbá váltak. Így most már ön is sokkal jobban érzi magát.

Bika (április 21.–május 20.) – Egyelőre ön sem tudja eldönteni, hogy pontosan mit is érez. Lehet, hogy még egy kevéske időt hagynia kellene magának, hogy eldőljön, valójában mihez is lehet kezdeni a helyzettel.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valaki bizonygatja önnek az igazát, de hiába minden próbálkozás, maga átlát a szitán. Ne feledje, mindig van választása, hogy mihez kezd az életével. Nincs ez másképp most sem.

Rák (június 22.–július 22.) – Egy váratlan találkozás, telefonhívás vagy üzenet okozhat ma nagy boldogságot. Elfogják a régi emlékek, talán még nosztalgiázik is egy kicsit. Persze ennél tovább ne menjen!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Rájött, hogy nem voltak tovább halogathatóak a változtatások az életében, amiket meglépett a közelmúltban. Így most már a maga ura, és senkitől sem függ.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – A minap nagy kő esett le a szívéről, mert sikerült valamit véghezvinnie vagy lezárnia. Most már tisztán látja maga előtt az utat is, vagy legalábbis sokkal kecsegtetőbben.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rendkívül kimerültnek érzi magát, de nagyon közel áll céljai eléréséhez. Most már nem állhat meg, tovább kell menetelnie, legyen ez bármennyire is nehéz!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Apróságok miatt gyötri magát egész nap, és mostanság az egészsége sincs a legnagyobb rendben. Azonban szerencsére ezen könnyen segíthet sportolással.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Munkahelyén adódhatnak ma gondok, amiket nem rendezhet le egy vállrándítással, hanem komolyan nekik kell feszülnie. Akkor tényleg hamar végezni fog velük.

Bak (december 22.– január 20.) – Lehet, hogy a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldás éppen az orra előtt hever, csak eddig nem vette észre, mert túlságosan el volt foglalva más feladatokkal.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Egy váratlan esemény, mint elefánt a porcelánboltba, úgy trappol bele a napra vonatkozó terveibe, de végül jól alakul minden. Sőt, így még jobban is jön ki minden.

Halak (február 21.– március 20.) – Úgy érzi, hogy egy bizonyos területen most már tenni kell valamit, különben végleg kicsúszhat az irányítás a kezei közül. A helyzet azonban nem ennyire sürgető.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!