Horoszkópok

2017.01.12. 11:05

Napi horoszkóp - A Nyilas ne vegyen mindent a lelkére!

A Rák gondolja alaposan végig, hogyan rendezhetné az anyagi helyzetét!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez nem könnyíti meg a dolgokat az ön számára, félreértések nehezíthetik meg a kommunikációt. Bölcsebben kellene osztogatnia a tanácsait.

Bika (április 21.-május 20.) Ha igazán sikeres akar lenni, többet kell kockáztatnia. A „kitaposott út” most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítania, lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnia magát.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Jobb, ha ma higgadt marad és inkább mindent ráhagy a partnerére. Eléggé ingerült lehet a kedvese, mindenbe beleköt, így, ha nem vigyáz, könnyen kipattan egy vita.

Rák (június 22-július 22.) - Pénzügyi problémával kell megküzdenie. Az újabb kölcsön talán csak zsákutca, valami mást kellene kitalálnia. Gondolja alaposan végig, hogyan rendezhetné az anyagi helyzetét.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Kissé borús hangulatban lehet. Higgye el, a dolgok közel sem annyira rosszak, mint amilyennek most látja őket. Egy kis sport és kikapcsolódás javítana a közérzetén is.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Az akadályok, nehézségek most mintha csak azért lennének, hogy ön bizonyíthassa rátermettségét. Sikerekben bővelkedik a mai nap, este még egy kis ünneplésre is sor kerülhet!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most a személyes kapcsolatai és a barátai kerülnek előtérbe az életében. Ha teheti, dolgozzon ma kevesebbet, töltsön több időt azokkal, akik fontosak az ön számára.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Próbáljon koncentrálni a kötelességeire, mert csak akkor tudja majd lazán kezdeni a hétvégét, ha minden feladatával végzett. A mai nap kissé túlfeszíti a tempót.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak egy ártatlan megjegyzést tesz valaki. Ne vegyen mindent a lelkére.

Bak (december 22.- január 20.) - Ön lelkiismeretesen dolgozik, most mégis védekezésre kényszerítik a körülmények, és állandóan igazolnia kell magát. Vegye olyan lazán ezt a napot, amennyire csak tudja.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma többször kerül kellemetlen helyzetbe. Talán ön fogalmaz rosszul, de az is lehet, hogy valaki más viselkedik tapintatlanul. Este ne maradjon otthon, kapcsolódjon ki.

Halak (február 21.- március 20.) - Ami tegnap még probléma volt, ma már előnyt jelent. Ön is megnyugodhat, most szinte maguktól oldódnak meg a problémák. Elégedetten zárhatja a napot.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!