Horoszkópok

2016.07.29. 14:15

Napi horoszkóp - A Nyilasnak remek napja lesz

A Bika több kisebb konfliktusba keveredik a nap folyamán.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Bár többen is hívták, hogy csináljanak valamit az este folyamán, de ön inkább kihátrál a dologból, mert szívesebben lenne otthon a párjával. Ez rendkívül jól fog esni neki!

Bika (április 21.-május 20.) - Több kisebb konfliktusba keveredik a nap folyamán, amik elkerülhetők lettek volna, ha marad az eredeti tervénél. Most már próbálja meg a legtöbbet kihozni a mai napból!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valami a környezetében mindenkit magával ragadott, azonban önre kevésbé volt hatással. Igazán nem is bánja a dolgot, csak úgy érzi, mintha kirekesztették volna a többiek.

Rák (június 22.-július 22.) - Kisebb nehézségek tarkítják a napot, de összességében nagyon boldog lesz, mert a délután folyamán valami olyasmi jöhet össze magának, amire már nagyon régóta vágyott.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Hétvége ide vagy oda, rengeteg feladata van, és a munkáját kénytelen volt hazavinni. Közben persze figyelnie kellene a magánéletében felmerülő kérdésekre is. Kitartás!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hiába fordította minden idejét, energiáját valamire, az nem hozta vissza a belefektetett hitet. Van ilyen, tovább kell lépni, leírni a veszteséget. Legyen szó bármiről!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ha valamiben most nehézsége támadt, akkor célszerű lenne a hétvégét arra fordítania, hogy ezt a problémát egyszer s mindenkorra lerendezi. Utána nyugodtan hátradőlhet majd!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Felfokozott idegállapotban lesz a nap elején, így jobb lenne, ha nem hozna komolyabb döntéseket. Valaki a környezetében remek tanáccsal látná el, ha meghallgatná őt.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remek napja lesz, főleg, ha kicsit jobban odafigyel a költekezésre. A nap elején, bevásárlás közben ugyanis szíve szerint megvenne valamit, de jobban teszi, ha még kivár!

Bak (december 22.- január 20.) - Nem követ el butaságot, ha most vakon megbízik egy bizonyos illetőben. Nála jobban senki nem ismeri azt a szituációt, amibe most ön került, így nyugodtan támaszkodhat rá.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ha maradt is némi munkája a hétvégére, semmi esetre se foglalkozzon komolyabb ügyekkel, csakis a rutinfeladatokat vegye elő, ha mindenképpen dolgozni akar.

Halak (február 21.- március 20.) - Továbbra is az egyetlen bizonytalan pont az életében a pénzügyei. Bár erősen hónap vége van, ezért is lehet üres a pénztárcája, vissza kellene fognia a költekezést. Csak csínján!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!