Horoszkópok

2016.09.22. 06:49

Napi horoszkóp - A Rák álljon ki amellett, amiben hisz!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Ha a mai napon szerepelnie kell, akkor arra ügyeljen, hogy legyen minél rövidebb. Ha túl hosszúra nyújtja a beszédét, fennáll a veszélye annak, hogy páran elkalandoznak.

Bika (április 21.–május 20.) – Nem ez lesz a legjobb napja a héten bent a munkahelyén. Azonban szerencsére nem kell egyedül erőlködnie, lesz valaki, aki segít önnek a bajban. Így már elboldogulnak!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Önnél roppant fontos szempont a sikerességhez, hogy jó hangulatban legyen, miközben végzi a feladatait. Ha fenn tudja tartani a jókedvét, akkor megállíthatatlan lesz ma is.

Rák (június 22.–július 22.) – Úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják egy helyzetben, és amikor ezen véleményének hangot ad, csak még jobban feltüzel valakit a vitában. Nyugodtan álljon ki amellett, amiben hisz!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A munkájával jól halad majd ma, ám mégis lesz a környezetében, aki elégedetlen a teljesítményével. A károgókkal most ne is foglalkozzon, mert csak hátráltatják.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Abszolút pozitív dolgok várhatók, és ön is bizakodva tekint a jövő elé. A következő napok egész biztosan izgalmas történéseket tartogatnak, ez egy igazán kellemes időszak most!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Minél nagyobb magán a nyomás, annál jobban teljesít, ezt már többször is bizonyította. Úgy néz ki, hogy önre aztán igaz a mondás, miszerint teher alatt nő igazán a pálma!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Olyan elismerésekben lehet ma része, amik megerősítik abban, hogy igenis fontos, amit csinál, ráadásul remekül végzi a munkáját. Ez új lökést adhat a továbbiakra nézve.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Lehet, hogy egyes részei a napnak már annyira rutinból mennek majd, hogy unalmasnak hathatnak. Azonban semmi gond, kellenek az ilyen napok is.

Bak (december 22.– január 20.) – Ön tudja, hogy mit miért csinál, a környezetében azonban nem mindenki van tisztában az elképzeléseivel. Ossza meg őket, akkor is, ha ez egy kicsit lelassítja a munkamenetben.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Szeretné, ha kellő szabadságot kapna egy bizonyos területen, mert máskülönben nem tudja hosszú távon elképzelni a jövőjét az adott keretek között. Ezt mindenképpen tisztázza!

Halak (február 21.– március 20.) – Kikerülhetetlen lesz a kérdés a mai nap folyamán, hogy mennyire tud megválni dolgoktól és elengedni azokat. Ráadásul azt is el kell döntenie, hogy lemond valamiről vagy harcol.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!