Horoszkópok

2016.06.29. 16:09

Napi horoszkóp - A Rák álljon végre a sarkára!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nem is sejti, hogy milyen jól zárul majd a napja, nagyon fog örülni egy eredménynek. Azonban ezért még sokat kell dolgoznia, sőt, kicsit küzdenie is a nap folyamán.

Bika (április 21.–május 20.) – Tudja, hogy már nem bírja sokáig türtőztetni magát, és lassan kibukik önből pár keresetlen szó valaki irányába. Néha ki kell engednünk a fáradt gőzt, de lassan csavarja le a szelepet!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Partnere szóvá tette, hogy nem foglalkozik vele eleget, ezért kicsit feszült önök között a viszony. Tudja, hogyan ülhetne el a vihar hamar, talán itt lenne az ideje meglépni ezt!

Rák (június 22.–július 22.) – Ne hagyja tovább, hogy eltereljék a személyes céljai felől. Koncentráljon inkább a saját álmaira, mint hogy másokat segítsen a sajátjuk elérésében! Álljon végre a sarkára!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ki nem állhatja az egyik kollégáját, de ma szinte egész nap össze lesznek zárva. Meglepően jól kijönnek majd, és ha nem is barátkoznak össze, megváltozik a véleményük.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Úgy érzi, hogy valami a végéhez közeledik, pedig tudja, hogy még lett volna a dologban valamennyi. Akárhogy is, boldog, hogy sikerül lezárni egy fontos fejezetet.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ne csüggedjen, ha valami most nem sikerült. Nem lehet mindig nyerni, ami azonban fontos, hogy vonja le a tanulságot, hiszen legközelebb ennyivel is rátermettebb lesz!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagyon izgul egy mai esemény miatt, és ez az izgalom már-már terhes. Azonban csak a várakozás tűnt nehéznek, mert maga az élmény emlékezetes lesz.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma elég nehéz lesz felvenni önnel a tempót, ellentmondást nem tűrően végzi a munkáját, és egész egyszerűen nem tud hibázni. Belekezdhetne egy üzleti vállalkozásba is!

Bak (december 22.– január 20.) – Vár és vár egy illetőre, aki csak tovább húzza az időt. Sajnos abban a helyzetben van, hogy egyedül nem léphet, szüksége van a másik fél jóváhagyására is. Türelem!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma nem lesz ideje sokat tépelődni egy-egy feladaton, ugyanis gyorsan, szinte egyből kell majd határoznia fontos kérdésekben. Rosszul dönteni még mindig jobb, mint sehogy sem!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem az a behódolós típus, és szereti a maga útját járni, de ma helyesen teszi, ha engedelmesen teszi a dolgát és figyel mások utasításaira. Sokat profitálhat belőle!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!