Horoszkópok

2016.05.16. 14:01

Napi horoszkóp - A Rák egy érdekes idegennel ismerkedhet meg ma

A Halak találjon új hobbit, mozogjon többet!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Kicsit magában kell maradnia, hogy újra felfedezze a lelkesedést. Meg kell találnia a válaszokat, hogy mit miért csinál, ebben pedig nem fog tudni más segíteni önnek!

Bika (április 21.-május 20.) - Minden vágya, hogy lenyűgözzön egy bizonyos személyt. Azonban nem szabad annak tettetnie magát, ami nem ön. Higgye el, hogyha magát adja, sokkal több esélye van!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Már borzasztóan nyomasztotta, hogy nem tud hogy meghálálni egy múltkori baráti segítséget. Ma végre alkalma lesz viszonozni a szívességet. Felszabadító érzés lesz!

Rák (június 22.-július 22.) - Kiegyensúlyozott és nyugodt az utóbbi időben, végre úgy tűnik, hogy a helyére került minden maga körül. Ráadásul egy érdekes idegennel is megismerkedhet ma!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ön az a típus, akit borzasztóan nehéz legyőzni. Most sem hagyja magát elnyomni, küzd a legvégsőkig. Ez a mentalitás pedig, amikor már minden veszni látszik, sikert fog hozni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Túl sokat izgul, ráadásul felesleges dolgokon, amikre amúgy sincs ráhatása. Legalábbis sokkal kevesebb, mint azt ön gondolja. Próbálja elengedni magát!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most ki kell lépnie a tömegből és vezető szerepet vállalnia. Van egy feladat, amire csak ön tudja a megoldást, hát ne féljen hangot adni az elképzeléseinek. Csak jól járhat!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Itt az ideje, hogy a saját kezébe vegye az irányítást. Abba kell hagynia az önsajnálatot, felkelni a padlóról és továbbmenni. Csak megindulni lesz nehéz.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egyik családtagjával igencsak elmérgesedett a viszonya, amit itt lenne az ideje tisztázni, nehogy még tovább fajuljon a dolog. Pedig csak egy apró félreértésről van szó.

Bak (december 22.- január 20.) - Már nagyon vágyik egy kevéske lazításra, amire ma délután lenne is lehetősége, azonban valaki segítséget kér magától, ön pedig nem fog tudni nemet mondani rá.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Értékelnie kellene azokat a dolgokat, amiket már elért vagy megszerzett az életben. Sokszor nem vesszük észre, hogy mi van a birtokunkban, amíg el nem veszítjük azt.

Halak (február 21.- március 20.) - Jobban kellene figyelnie az egészségére, többször is beteg volt az utóbbi időben, ami visszavezethető arra is, hogy igen keveset sportol. Találjon új hobbit, mozogjon többet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!