Horoszkópok

2015.08.07. 18:59

Napi horoszkóp - A Rák hajlamos lehet túlköltekezni a hétvégén

A Vízöntő kapcsolódjon ki egy kicsit a párjával, töltsék a lehető legtöbb időt együtt a hétvégén.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon gyorsan, a délelőtt folyamán szeretne minden kötelező feladaton túlesni, hogy aztán délután már tényleg átadhassa magát a hétvégének. Koncentráljon és menni fog!

Bika (április 21.–május 20.) – Mindig újra és újra ugyanabba a hibába esik! Persze nem tehet róla, hogy akikkel találkozott, gonoszak és számítók, de azért lehetne elővigyázatosabb, különben mindig kihasználják majd!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Értékelje, hogy valaki oda mert állni ön elé és elmondani az igazságot. Tisztelje meg annyival, hogy nem köntörfalaz, hanem maga is kiteríti a lapjait, még ha ez nem is könnyű!

Rák (június 22.–július 22.) – Hajlamos lehet túlköltekezni a hétvégén, pedig nagyon jól tudja, hogy spórolnia kellene. Attól, hogy most volt fizetésnap, még nem kell két kézzel szórnia a pénzt mindenre!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Kapcsolatában válaszúthoz érkezett, miszerint megpróbálja helyrehozni az utóbbi időben felmerült problémákat, vagy enged egy régi szerelem csábításának és szakít a párjával.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Vannak dolgok, amik megérik a vért, verejtéket! Annyi mindent feláldozott már ezért, nem most kellene kilépnie! Ahhoz, hogy a csúcson legyünk, felfelé kell menni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyobbak voltak az elvárásai, mint amit mások követelnek öntől. Pontosság jellemezte mindig, akárcsak most, azt a hétvégi munkáját, amiért elismerésben fog részesülni!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Meg kell nyugodnia ahhoz, hogy pontosan átláthassa, hogy hol is hibázott. Inkább ne kezdjen vitába, mert könynyen elfajulhat a dolog és olyat mondhat, amit megbán!

Nyilas (november 23.–december 21.) – A barátok talán a legfontosabbak az ember életében. Az utóbbi időben nem tudott elég időt tölteni velük, így talán jogosan orroltak kicsit meg önre. Hétvégén javítsa ezt a hibát!

Bak (december 22.– január 20.) – Nem kellene feladni, amibe belekezdett, mert különben sohasem fogja megtudni, hogy mire lett volna képes. Az eredmény karnyújtásnyira van, de még egy picit küzdenie kell!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Vallja be, hogy a partnere joggal morgolódik, ugyanis nagyon elhanyagolta az utóbbi időben. Kapcsolódjanak ki egy kicsit, töltsék a lehető legtöbb időt együtt a hétvégén.

Halak (február 21.– március 20.) – Minden rendben van ön körül, mégis sokat mereng az élet dolgain. Valamiért elégedetlen, de nem tudja a pontos okát. Egészen biztosan boldoggá teszi az, amivel foglalkozik?

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!