Napi horoszkóp - A Rák kisugárzása csodálatos

2013. május 08., 00:10
komment
A Mérleg ne vegye személyes sértésnek a kételkedést, a Skorpió hagyja a dolgokat a maguk menetében folyni.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (III. 21IV 20.)

Ha egy információt elhallgatnak ön elől, ez még nem ok arra, hogy összeesküvés-elméleteket gyártson. Az is megeshet, hogy nincs is köze az ügyhöz, ezért beszélik meg önnel a részleteket.

Bika (IV. 21V. 20.)

A félreértések tisztázásának nem az a módja, hogy a saját véleményét minden fórumon hangosan kinyilatkoztatja, és csak ismételgeti. Érdemes másokat is meghallgatni és a mondottakon gondolkodni.

Ikrek (V. 21VI. 21.)

Gyakran keveredik heves vitákba a mai napon. Bár nem szándéka, mégis egyre ingerültebb, idegesebb. Úgy érzi, nem értik, nem fogadják el az álláspontját. Legyen türelmesebb, az idő önt fogja igazolni.

Rák (VI. 22VII. 22.)

A kisugárzása csodálatos. Bár semmit nem tesz ennek érdekében, mégis figyelmet kap mindenhol, ahol megjelenik. Arra azonban ügyeljen, hogy a hirtelen jött népszerűséggel ne éljen vissza.

Oroszlán (VII. 23 VIII. 23.)

Anélkül, hogy keresné magának a bajt, megtalálja önt a rossz. Legyen óvatos és figyelmes, ha kimegy az utcára, de a háztartási munkák során se lankadjon a figyelme. Ügyeljen az értékeire.

Szűz (VIII. 24IX. 23.)

Nem akarásnak nyögés a vége  tartja a közmondás, mely most fokozottan igaz önre. Hiába a lendület és az energia, ha azt nem arra fordítja, amit csinál. Ettől aztán úgy fest, nem halad előre.

Mérleg (IX. 24X. 23.)

Kellemetlen helyzetekben találhatja magát, ha túlzottan akaratos. Azért, mert önben dúl a tettvágy, nem várhatja el, hogy feltétel nélkül kövessék. Ne vegye személyes sértésnek a kételkedést.

Skorpió (X. 24XI. 22.)

Nem a megbízhatósága teszi népszerűvé. Egyszerűen hagyja a dolgokat a maguk menetében folyni, és még az ígéreteiről is megfeledkezik. Ma nem felel meg az elvárásoknak.

Nyilas (XI. 23XII. 21.)

Nem lenne semmi gondja, ha nem hagyta volna az utolsó pillanatra egy fontos ügy elintézését. Így viszont most kapkodhat, idegeskedhet. Az önfegyelem egyébként nem az erőssége.

Bak (XII. 22I. 20.)

A megértésének és beleérző képességének köszönhetően ön a mai napon kiváló döntőbíró. Ha fontos megbeszélés vár önre, nem kell aggódnia: még felkészületlenül is  remekül fog sikerülni.

Vízöntő (I. 21II. 20.)

Elégedett önagával és ezt a környezete is észreveszi. A magabiztosság olyan kisugárzást okoz, melyet nehezen tudna leplezni. Ha megterhelő, hogy keresik a társaságát, mondja el őszintén, amit gondol.

Halak (II. 21III. 20.)

Ön lehet a mai napon a nyugalom megtestesítője. Így aztán nem csoda, ha keresik, szívesen tartózkodnak a közelében. Elcsendesül a vihar, ha megjelenik és isszák minden szavát, ha megszólal.

2013. május 08., 00:10

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...