Horoszkópok

2016.05.02. 12:12

Napi horoszkóp - A Rák ma egy régi ötletét is megvalósíthatja

A Bika sokkal messzebb is eljuthat, ha elég kitartó.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Elég borús hangulata lesz, és bár semmi kedve bárhova is menni, de meglátja, hogy jó fog tenni, ha kicsit kimozdul. Legyen az akár egy séta, vagy kisebb kirándulás.

Bika (április 21.-május 20.) Ön is észrevette, hogy kezd beérni a munkája, végre jönnek az eredmények. Ez pedig még nem is a jéghegy csúcsa, ugyanis sokkal messzebb is eljuthat, ha elég kitartó.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma már tényleg rá kellene bólintania egy üzletre, de az illető továbbra sem azt nyújtja, amivel ön elégedett lenne. Úgy érzi, hogy kicsivel még többet is engedhetne.

Rák (június 22-július 22.) - Egy régi ötletét valósíthatja majd meg a nap folyamán, ami teljesen felvillanyozza. Talán még valamivel messzebb is juthat, mint azt korábban gondolni merte volna.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Partnere továbbra is neheztel önre valamiért. Már mindenhogy próbálkozott a bocsánatkéréssel, de ezek nem vezettek sikerre. Egy őszinte beszélgetés még sokat segíthet!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Nem arról híres, hogy könnyen kötelezné el magát valami mellett, általában hosszan vívódik magában. Még ugyan maradt egy kis ideje, de lassacskán állást kell foglalnia!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Az új helyzet nagyon izgalmas, rengeteg friss impulzus éri. Bár nem jellemző önre a meggondolatlanság, de azért nem árt az óvatosság, hogy most mit vállal be, és mit nem.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nincs irigylésre méltó helyzetben, mert sok kérdés még tisztázatlan a közeljövőt illetően. Egyelőre nem is tudja, hogy legyen úrrá a nyugtalanságán. Egy hobbi segíthet!

Nyilas (november 23.-december 21.) - El kell döntenie végre, hogy mit szeretne a párkapcsolatában. Ha úton-útfélen mindenkivel leáll flörtölni, akkor ne várja, hogy a partnere komolyan vegye önt.

Bak (december 22.- január 20.) - Muszáj megőriznie a pozitív szemlélet, különben az egész eddigi munkája kimehet az ablakon. Hiába küzdött, hajtott, túlórázott, hozott áldozatokat, ha most nem hajrázik egyet!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Bármibe is fogjon a mai napon, egész egyszerűen mindenben brillírozni fog. Az irigylésre méltó forma persze hosszantartó, alapos felkészülés eredménye.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma talán akkor jár a legjobban, ha nem kezdeményez semmit sem, csak egész egyszerűen sodródik az árral. Figyeljen, szemlélődjön, tanuljon, most ez a fontos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!