Horoszkópok

2016.12.05. 15:34

Napi horoszkóp - A Rák ma Sikeres napot fog zárni

A Skorpió ne engedje, hogy ma bárki is beleszóljon a munkájába!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Óriási erőfeszítésébe fog kerülni, hogy a mára tervezett összes munkát elvégezze. Valamiért folyamatosan cserbenhagyja a koncentrációja, így pedig tényleg nehéz hatékonynak lenni.

Bika (április 21.-május 20.) - Ne legyen elkeseredve, mert valami véget ért, inkább örüljön az így kínálkozó lehetőségeknek. Persze eleinte biztos kicsit nehéz lesz, de amint megszokja az új helyzetet, szárnyalni fog!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valami, amit eddig tökéletesnek gondolt, egyszer csak felmondta a szolgálatot. Nehéz helyzetben találta magát, mivel így egyik pillanatról a másikra kell egy új terv.

Rák (június 22.-július 22.) - Sikeres napot fog zárni, legyen szó munkáról vagy a magánéleti ügyeiről. Most úgy tűnik, hogy tényleg minden összejött és sínen van, így joggal lehet bizakodó a jövőt illetően is.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nagyon szeretne valamin változtatni, mivel úgy érzi, hogy dolgozhatna a jelenleginél sokkal hatékonyabban is. Azonban lehet, hogy erre nem a mai nap a legalkalmasabb!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Olyasmiről álmodozik, amiről eddig nem gondolta volna, hogy valósággá válhat. Viszont most karnyújtásnyira került öntől a lehetőség, amit tényleg meg kellene ragadnia!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Úgy néz ki, hogy végre megérkezett oda, ahova mindig is vágyott. Elérte a célját, de mégsem érzi magát elégedettnek. Szeretne még ennél is messzebbre jutni!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ne engedje, hogy ma bárki is beleszóljon az ön munkájába. Csinálja azt a saját meglátásai szerint, mások ugyanis csak hátráltatják az eredmények produkálásában.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Amit ön meg akar csinálni, abban tényleg megállíthatatlan tud lenni. Amihez viszont nem fűlik a foga, ahhoz hozzá sem szagol. Ezen a mentalitásán változtatnia kellene!

Bak (december 22.- január 20.) - Elsősorban most a magánéletében várhatók pozitív változások, amik végre egy kis lelket öntenek majd önbe. Most már sokkal jobbnak látja a helyzetét, mint eddig.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ha most képes lesz másokhoz alkalmazkodni, akkor egy igen jó és örömteli napot zárhat, ugyanis ma kénytelen lesz csapatban dolgozni. Meglátja, jól is fog szórakozni!

Halak (február 21.- március 20.) - A régóta terhes kapcsolatoktól most egyszer s mindenkorra megszabadulhat végre. Még csak különösebben meg sem fogja rázni a dolog, utána ugyanúgy éli tovább az életét.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!