Horoszkópok

2016.06.10. 19:08

Napi horoszkóp - A Rák ne foglalkozzon az irigy emberekkel

A Kos legszívesebben kifutna a világból, annyira elege van.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Legszívesebben eldobna mindent és kifutna a világból, annyira elege van a kötelező dolgokból. Próbáljon minél több időt otthon tölteni, és keveset idegenek társaságában.

Bika (április 21.-május 20.) - Előtérbe kerülnek az emberi kapcsolatai, különösen azok, melyek viharosan alakultak az utóbbi időben. Olyasvalakivel békülhet ki, akivel egy ideje harcban áll.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Legyen nyílt és őszinte a párjával, amikor a véleményét kérdezi egy komoly ügyben. Számít arra, hogy éretten, felnőttesen kezeli az ügyet. Tegyen így!

Rák (június 22.-július 22.) - Nem szabad foglalkozni az irigy emberekkel, mert csak elrontják, az amúgy tökéletes hangulatát, és megpróbálják lehúzni. Maradjon pozitív és csinálja tovább, amihez a legjobban ért!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem alakítja mindenki sorsát, még akkor sem, ha tudja, hogy most lenne szükség igazán az ön segítségére. Mindenki a saját sorsának a kovács, értse meg!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Még éppen időben hozott meg egy fontos döntést, és most a hétvégét a pihenésnek szentelheti. Látja, ha mindig pontosan dolgozik lesz ideje mindenre!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Komoly lépéseket tett egy bizonyos ügyben, de a végső döntés még hátra van, és ez lesz a legnehezebb. Szánja rá a hétvégét a dologra, hogy biztos lehessen benne, jól döntött.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nagy felfordulás volt a héten a munkahelyén, a főnökei olyan eredményeket kértek öntől, amik nem voltak reálisak. A hétvégén bőven lesz ideje átgondolni a folytatást.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nem kell túlvariálnia a dolgokat, ne képzeljen olyasmiket az ügy mögé, amik amúgy nincsenek ott. A félelem csak a fejében van, saját magát kell legyőznie!

Bak (december 22.- január 20.) - Elég erősen feszegette a saját határait, és annyira kimerült a héten, hogy semmi társas életet nem élt. Barátai szerencsére megértették, hogy ez egy ilyen időszak volt.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egyik közeli barátjától nagyon rossz hírt kapott, ami arra késztette, hogy átértékeljen magában pár dolgot. Ezután rájön, hogy talán mégsem olyan sötét a helyzet, mint elsőre gondolta.

Halak (február 21.- március 20.) - Izgalmas románcba bonyolódott egy kellemes illetővel, akivel lehet, hogy hosszútávra is tervezhet. Azonban mielőtt továbblépnének, nem ártana többet megtudni a másikról!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!