Horoszkópok

2016.08.17. 16:12

Napi horoszkóp - A Rák tele van ötletekkel

A Mérleg inkább jól válogassa meg, kinek mit mond el.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Próbáljon kimért lenni és óvatosan fogalmazni, mivel egy könnyelmű kijelentéséből ma nagyobb bonyodalom is keletkezhet. Ha teheti, inkább ne mondjon semmit egy ügyről.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha pozitívan áll a dolgokhoz, meglátja, hogy sokkal könnyebben fognak menni még azok a feladatok is, amikért egyébként nem kifejezetten rajong. Fő a hozzáállás!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Legelőször azt tisztázza magában, hogy mit is szeretne elérni. Aztán jöhet annak a megvalósítására irányuló elképzelés. Ne feledje azt, hogy a tervezés már fél siker!

Rák (június 22.-július 22.) - Telis-tele van ötletekkel, de nem tudja, hogy melyikhez lásson hozzá, így, hirtelen jött szabadidejében. Bár az is lehet, hogy inkább pihennie kellene, mivel elég nehéz időszakon van túl.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valaki beolvasott magának a minap, ami igen mély nyomokat hagyott önben. Azért nem eszik azt olyan forrón, indokolatlan, hogy több napig rossz kedve legyen emiatt!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A pihenő után már jöhet is a következő feladat! Elképesztő lendülettel veti magát a munkába, a sikeréhsége minden korábbit felülmúl. Retteghetnek az ellenfelek!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Rendkívül boldog, hogy végre összejött valami, de vigyázzon, mert ebben a sikerben nem mindenki osztozik önnel a környezetéből. Válogassa meg, kinek mit mond el!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A közelmúltban részese volt egy vitának, ami azóta sem csitult, csak úgy tettek a felekkel, mintha elfelejtették volna. Ma végre nyugodt körülmények között tisztázhatják.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Valaki a környezetében csak arra vár, hogy kinyissa a szívét és őszintén beszélhessenek egymással. Nem is tudja, mitől vonta meg magát a folytonos tagadással!

Bak (december 22.- január 20.) - Érzi magában a pluszt, ami ahhoz kell, hogy egy igen nagy feladatot elvégezzen. A többiek kételkednek önben, de nagyon nagyot fognak nézni, amikor majd sikerrel jár!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Elkerülhetetlenné vált egy vita, de talán jobb is, hogy egyszer s mindenkorra lezárják ezt az ügyet. Kezdett elmérgesedni a viszony, amit nem engedhetnek meg maguknak.

Halak (február 21.- március 20.) - Nagy különbség van aközött, amit elképzelt, és ami lehetséges. Ez persze nem az ön hibája, mert valaki bogarat ültetett a fülébe egy ötlettel. Ön csak továbbvitte azt.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!