Horoszkópok

2016.09.11. 19:44

Napi horoszkóp - A Ráknak érdemes elgondolkoznia párkapcsolatán: tényleg érdemes így folytatni?

Egy váratlan találkozás felboríthatja a Halak napját

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Régóta szeretnének a párjával elutazni valahova, még ha nem is hosszú időre, csak kicsit kiszakadni a megszokott kerékvágásból. Ma ennek semmi akadálya. Nos?

Bika (április 21.-május 20.) - Végre eljött az idő, most meglépheti, amit már olyan régóta tervezgetett magában. Már annyira várta ezt a napot, hogy éjjel szinte egy szemhunyásnyit sem aludt.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Kis időt kellene még hagynia magának, mert az ötlet, amit kitalált, rendkívül drasztikusnak hat. Egészen biztosan létezik ennél jobb megoldás is, csak rá kell jönnie, hogy mi az!

Rák (június 22.-július 22.) - Érdemes lenne elgondolkoznia a párkapcsolatán, ha kedvesével csak a nagy viták utáni kibékülésekkor tudnak egymáshoz közel kerülni. Tényleg érdemes így folytatni?

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Kollégáival folyamatosan harcban áll az utóbbi időben, de nem ön a hibás. Ők nem tudják elviselni túlzónak ható karriervágyát. Nem különösebben érdemes foglalkozni velük.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Lehet, hogy most éppen azzal ijeszt el valakit, hogy annyira, de annyira szeretné maga mellett tudni. Hagyjon kis szabadságot az illetőnek, és minden rendben lesz!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most szabad kezet kap kedvesétől, mert ő is látja magán, hogy nagyon elfáradt. Találja meg azt az elfoglaltságot, amelyik a legnagyobb feltöltődéssel szolgálhat.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ahhoz, hogy valóban ki tudjanak békülni, mindent át kell hogy beszéljenek, és egy szemernyi vitaforrás sem maradhat. Így talán rendezni tudják majd a problémáikat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Párjával nem tudták közelíteni egymáshoz az elképzeléseiket, ezért most kisebb mosolyszüneten vannak. El kell döntenie, hogy mennyire fontos ő magának!

Bak (december 22.- január 20.) - Teljesen kihajtotta magát a hétvégén, de még ma is van teendője, igaz, csak az otthonában. Próbálja a délelőtt folyamán letudni a kötelező köröket, hogy délután már pihenhessen!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Fontos témában szeretett volna beszélni az egyik ismerősével, de ő elzárkózik minden kommunikációtól. Nehéz eset, de ne adja fel egyből. Kicsit várjon, és próbálja újra!

Halak (február 21.- március 20.) - Egy váratlan találkozás ma felboríthatja a napját és annyira megkavarja fejben, hogy nem igazán tud majd a feladataira koncentrálni. Ki kellene beszélnie magából az érzéseket!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!