Horoszkópok

2015.10.04. 19:56

Napi horoszkóp - A Ráknak remek napja lesz!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – A munkahelyén minden rendben lesz, de baráti és családi kapcsolatai ma egy kicsit cserbenhagyják. Az is lehet, hogy csak nem kell mindent mindig önnek irányítani!

Bika (április 21.–május 20.) – Túlságosan bonyolultak és kuszák egyes ügyek a munkahelyén, legalábbis a kollégái szerint. Úgy érzi, csak ön dolgozik, más pedig henyél. Előléptetésnél meglesz az eredménye!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Már ön is megfigyelhette, hogy akkor teljesít a legjobb, ha kihívások tömkelegével találkozik. A mai nap is erről fog szólni. Ismeri a mondást: teher alatt nő a pálma!

Rák (június 22.–július 22.) – Tényleg remek napja lesz! Legyen munkában vagy szabadságon, élvezni fogja, mert kedvére lesz minden. Ritka, amikor így összejönnek a dolgok, tehát becsülje meg a helyzetet!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Már-már azt hinnék az ismerősei, hogy kedveli a veszélyes helyzeteket. Ma ugyanis ismét összecsapni készülnek a feje fölött a hullámok, de az utolsó pillanatban nagyot ment!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sok-sok kihívás és feladat vár ma önre, de élvezni fogja minden egyes percét, mert szereti, ha próbára teszik. Hangzatos eredményeket érhet el, amiktől azért ne szálljon el!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Alapvetően ön egy nyugodt ember, de amikor a nap folyamán az egyik önhöz közel álló személyt bántják, akkor oroszlánként kel majd a védelmére. Ilyen egy barát!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nagy a lendülete és a harci kedve, hogy valami újba belefogjon. Új sportágról, hobbiról van szó, aminek köszönhetően úgy viselkedik, mintha kicserélték volna.

Nyilas (november 23.–december 21.) – A napokban a hivatása most a legfontosabb. Próbálja minden energiáját a karrierje egyengetésére koncentrálni, mert komoly előrelépési lehetőségei adódhatnak!

Bak (december 22.– január 20.) – Egyre szorosabbra fűzi a kapcsolatát valakivel, akivel korábban nehezen találták a közös nevezőt. Meglepő vagy nem, de még akár egy románc is kialakulhat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Érdekes egy nap lesz, mivel a délelőtt nagyon lazának tűnik, a délután viszont elég kapkodós. Mindenesetre nem kell elkeserednie, mivel megéri majd fáradozni!

Halak (február 21.– március 20.) – Munkahelyén ma pattanásig feszülhet a helyzet, mindenkinek lesz egy-két keresetlen szava a másikhoz. Ön akkor jár el a legjobban, ha mindenből teljesen kivonja magát!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!