Horoszkópok

2017.02.26. 20:53

Napi horoszkóp - A Rákoknak ma minden oka megvan a vidámságra

Az Oroszlánnak ma gördülékenyen mennek a dolgai.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Hold a Halak jegyében áll. Ez ugyan lefékezi egy kicsit, más bolygók azonban segítik önt, így végül a mára tervezett feladatokat be tudja fejezni. Estére kellemesen elfáradhat.

Bika (április 21.-május 20.) - Csak akkor tud előrelépni a feladataival, ha nyugodt a légkör a munkahelyén. Valahogy vészelje át ezt a napot, és ha tehe-ti, menjen egy kicsit korábban haza!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Olyan gyors most az észjárása, mintha mindig egy lépéssel a többiek előtt járna. A megbeszélései ma remekül sikerülnek. Világosan sikerül kifejezni az érveit, ötleteit.

Rák (június 22.-július 22.) - Minden oka megvan ma a vidámságra, jókedvre.  Kedvező lehetőségek adódnak ma úgy a munka  területén,  mint érzelmi téren.  Hamar  átlátja  a dolgokat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Gördülékenyen mennek a dolgok, mindent gyorsan el tud intézni, tele lesz energiával. Többet tud teljesíteni, mint amennyit mára tervezett. Este igyon egy pohár nyugtató teát!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma olyan helyzet elé állítják, amikor nem lesz ideje sokat gondolkodni. Figyeljen jobban a táplálkozására! A sok idegeskedés most a gyomrára mehet.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Előfordulhat, hogy nagyra törő vetélytársai keresztbe tesznek önnek. Talán egy fontos üggyel kapcsolatban hátráltatják vagy rossz színben tüntetik fel a főnöke előtt.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha nőnemű a főnöke, akkor ma gondjai támadhatnak, az illetővel nézeteltérést jeleznek a csillagok. Ám, ha segít neki néhány dolog megoldásában, akkor számíthat a hálájára.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A Hold a Halak jegyében áll, ön pedig tele lesz lendülettel és energiával. Megismerkedhet valakivel, aki a karrierjét is segítheti a későbbiek folyamán.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem mindig célravezető dolog az őszinteség. Ha ma megbántja egy kollégáját, hiába is van igaza, többet árthat magának, mint amennyit használ a másiknak.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Eléggé felgyorsulnak az események a munkahelyén, több új feladatot is kaphat. Egy barátja meghallgatja ugyan, ám rosszul ítéli meg az ön helyzetét. Csak magára hallgasson!

Halak (február 21.- március 20.) - Nehézkesen halad ma a fel-adataival, folyton megzavarja valami. Jobb lenne, ha ma csak a legszükségesebbek elintézését tűzné ki céljául - így legalább nem éri csalódás!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!