Horoszkópok

2016.06.23. 18:27

Napi horoszkóp - A Rákot csupa váratlan és kedvező fejlemény érheti a nap folyamán

A Skorpió remek, ismerkedő hangulatában lesz szinte egész nap.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nem indul a legjobban a mai nap, mert valahogy összejöttek a dolgok. Úgy érzi, hogy kellő támogatást sem kap a többiektől a környezetéből, hogy a bajos ügyeket rendezni tudja.

Bika (április 21.–május 20.) – Saját erőből sok mindenre képes és messze juthat, de közben azt is tudja, hogy egyedül nincs semmi értelme belefogni, mert szerette volna csapatban megvalósítani a terveit.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Szívesen mondana le akár valami nagyobb dologról is, csak azért, hogy egy lépést tehessen előrébb a karrierjében. Lehet, hogy ezt az áldozatot valamikor ma kell majd meghoznia.

Rák (június 22.–július 22.) – Csupa váratlan és kedvező fejlemény érheti a nap folyamán, aminek köszönhetően telis-tele lesz energiával. Szinte visszatartani se lehet majd, annyira eltökélt az elképzeléseit illetően.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nem fordulhat sarkon csak azért, mert egyszer nemet mondtak. Legyen egy kicsit kitartóbb, és ha kidobják az ajtón, hát másszon vissza az ablakon! Csak bátran!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Szívesen működik együtt valakivel, amikor csak tud, de ez nem azt jelenti, hogy a szabadidejét is beáldozza a dolog érdekében. Ezt jobb, ha mielőbb tisztázzák!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Minél jobban ragaszkodunk valamihez, annál nehezebb lesz elengedni, amikor eljön az idő. Fel kell készülnie rá, hogy az elkövetkezendő napokban nagy változás állhat be.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Remek, ismerkedő hangulatában lesz szinte egész nap, mégis csak az este folyamán találkozhat olyasvalakivel, aki partnere lesz a mai hangulatában.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Most egy kicsit jobban kellene figyelnie a partnerére, mert, valljuk be, az utóbbi időben kicsit elhanyagolta kedvesét. Elmehetnének végre egyet kirándulni vagy szórakozni!

Bak (december 22.– január 20.) – Bármilyen feladatot vállal el, sikerrel fog járni, mert eltökélt, és ráadásul még a szerencse is magának kedvezhet ma. Merje tehát elvállalni a kihívásokat, merjen fejest ugrani!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Önt alapvetően elég nehéz kihozni a sodrából, ma azonban valakinek mégis sikerülni fog. Bárhogy is történt, ne mondjon olyat ennek az illetőnek, amit esetleg később megbánhat!

Halak (február 21.– március 20.) – Érzelmi téren érheti egy érdekes felismerés, ami nem mondható se jónak, se rossznak. Maga sem érti, hogy pontosan mit érez, csak azt tudja, hogy valamin változtatni szeretne.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!