Horoszkópok

2015.07.29. 14:32

Napi horoszkóp - A Rákot telibe találja Ámor nyila

Az Oroszlánnak nagyon húzós napja lesz!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon vágyik valamire, már régóta szeretné megszerezni, és ma szinte karnyújtásnyira közel kerül hozzá. Azonban valaki hátráltatni fogja, amire teljesen kijön majd a sodrából.

Bika (április 21.–május 20.) – Érzelmi élete nem lesz éppen a legnyugodtabb ma, családi viták, baráti összekülönbözés tarkíthatja. A legjobb, ha nem is úszik árral szemben, és megpróbál kihátrálni!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy őszinte beszélgetés nagyon sokat javíthat ma a kedvén. Öntse ki a szívét az egyik jó barátjának, és meglátja, hogy egyből nem fog minden olyan kilátástalannak tűnni!

Rák (június 22.–július 22.) – Szinte mindent rózsaszínben lát, annyira telibe találta Ámor nyila. Nincs is ezzel semmi gond, önfeledten kalandozzon a szerelemben, kevés ember érdemli meg jobban, mint ön!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Jobb ha felkészül, ez a mai nap nagyon húzós lesz! Munkahelyén mindenki öntől várja majd a megoldást, míg otthon pedig kisebb perpatvart kell majd elsimítania.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ne feledje, az élet mindig döntetlenre játszik. Ha valamit elvesz, nem várt területen adja majd vissza. Nem tehet mást, mint megpróbálja elfogadni a változást!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Normális, hogy nem csattan ki az örömtől, hiszen nehéz időkön van túl, de ettől még lehetne kicsit kedvesebb is a környezetében élőkkel. Az ő történetüket nem ismeri.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Komoly elismeréseket gyűjt be a nap folyamán, mert a közelmúltban megmentőként érkezett valaki megsegítésére. Legyen is büszke magára, hiszen nagy dolgot tett!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Annyira nem kell meghúznia a nadrágszíjat, de jobban teszi, ha nagy költekezésbe már nem veri magát fizetésnapig. Fő a biztonság, számítania kell a váratlanra is!

Bak (december 22.– január 20.) – Elég vakmerő dologra készül, és igen fontos szerepet kell betöltenie annak a bizonyos személynek az ön életében, hogy ilyet tesz érte. Vajon ő is megtenné ezt magáért?

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Sok teendője akad majd, de nem a munkahelyén, és ne is a párkapcsolatára gondoljon. Ma az otthonát kellene rendbe tennie, hiszen az utóbbi időben igencsak elhanyagolta!

Halak (február 21.– március 20.) – Megütötte a főnyereményt! Nem várt pénz állt a házhoz, ami kétségkívül az utolsó utáni pillanatban jött. Bánjon vele okosan, érdemes lenne valamennyivel takarékoskodnia is!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!