Horoszkópok

2017.06.29. 10:50

Napi horoszkóp - A skorpió kedvező fordulatra számíthat a párkapcsolatában

A szűz kap egy jó lehetőséget az élettől, csak figyeljen oda, mert nem szokványos formában érkezik.

KOS (március 21.– április 20.) – Jobban érezhetné magát a családjában, ha hajlandó lenne némi kompromisszumra. Vigyázzon, hogy a mai nap lehetőleg ne keveredjen jogi természetű vitákba.

BIKA (április 21.– május 20.) – A délelőtti órák kissé sűrűnek ígérkeznek, állandóan csörög a telefonja. A Vénusz a Bika jegyében áll, a Merkúr a Rák jegyében látható. Az információkat, amiket ma kap, óvatosan kezelje.

IKREK (május 21.– június 21.)– Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, adjon át nekik házi kötelességeiből! Pénzügyi helyzetében javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.

RÁK (június 22.– július 22.) – Több bolygó is van a Rák egyében, de a Hold a Mérleg jegyében gátolni fogja önt. Sok dolog nem úgy sikerül majd, ahogyan eltervezte, több energiát vonnak el öntől a feladatai.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Ha ma lehetősége adódik a tanulásra, semmiképpen ne halassza el! Még ha most nem is látja a hasznát, vagy fárasztónak is érzi, utóbb biztosan nem bánja meg. A káros szenvedélyektől most megszabadulhat!

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma kap egy jó lehetőséget az élettől, csak figyeljen oda, mert nem szokványos formában érkezik. Az este nyugodtnak ígérkezik, legyen együtt a párjával.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Ha a jelen adta lehetőségeit jól akarja használni, akkor túl kell lépnie bizonyos régi fájdalmakon. Ne ápoljon magában sérelmeket, és főleg ne hánytorgassa azokat folyamatosan fel!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Pénzügyi téren próbálja meg összehangolni a lehetőségeit a vágyaival. Helyzete nem rossz, de azzá válhat a mértéktelenségben. A párkapcsolatában kedvező fordulatra számíthat.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ha nem akar szorult helyzetbe kerülni, akkor ma inkább tegyen lakatot a szájára! Ön hajlamos arra, hogy egy árnyalattal erősebben fejezze ki magát, mint ahogy az hasznos lenne.

BAK (december 22.– január 20.) – Nyitottság és elkötelezettség most egyszerre jellemzi önt. Ez egy nagyon szerencsés konstelláció ismeretségek kötésére, és kapcsolatok elmélyítésére is egyben. Bárkinek a bizalmát megnyerheti.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Ma túl sok minden kelti fel az érdeklődését, ezért könnyen elveszítheti az áttekintését a dolgok felett. Gondolja át, mi az, ami sürgős, mert nem mindegyik feladatot tudja majd befejezni.

HALAK (február 21.– március 20.) – A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, hogy meghallgatja, és jó tanácsokat ad. A barátság most különös hangsúlyt kap.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!