Horoszkópok

2016.05.13. 18:12

Napi horoszkóp - A Skorpió kellemes románcba bonyolódhat egy buliban

Szingli Kos pasi pedig szívesen bulizna Skorpió nőkkel. Cím a szerkesztőségben.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Teljesen átlagosan indul a napja, aztán hirtelen váltakozik majd a legnagyobb csúcsok és a mélypontok között. A hozzáállásától függ, hogy melyik mennyi ideig tart.

Bika (április 21.-május 20.) - Tanulnia kell azokból a bizonyos hibákból, nem léphet kétszer ugyanabba a folyóba! Ha képes lesz érvényre juttatni az akaratát, akkor biztosan eredményt fog elérni!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valaki úgy szereti önt, ahogy van. Nem akarja, hogy megváltozzon, így teljesen feleslegesek az aggodalmai kettőjüket illetően. Csak mindig legyen önmaga!

Rák (június 22.-július 22.) - Most lehetősége lesz új dolgokat kipróbálni, így könnyebben tudja eldönteni, hogy mennyire jó, amit eddig csinált. Bebizonyosodik, hogy jó úton jár, csak finomhangolásra van szükség.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Remek hetet zárt, és nyugodtan dőlhet hátra a hosszú hétvégén. Engedje el magát teljesen, hogy kipihenhesse a fáradalmakat! Nagy feladatok várnak önre!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Nagyon szerette volna, ha jól sülnek el a dolgok, de van, hogy a legjobb szándékunk ellenére sem tudunk segíteni valakin. Emiatt ne búsuljon, mert csak tönkremegy a hétvégéje!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A legfontosabb dolgokat elrendezte a héten, a többi pedig már nem magán áll, vagy bukik. Felesleges idegeskednie, mivel azzal nem jut előrébb, és csak tönkreteszi a napját!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy buliba hivatalos a hétvégén, ahol, ha ön jelenleg egyedülálló, akkor nagy esélye van megismerkedni egy igazán érdekes személlyel. Kellemes románc bontakozhat ki!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Kedvező változások állhatnak be a karrierjében, de biztosra majd csak a jövő hét elején mehet. Bár nagyon jók az előjelek, azért ne igyon előre a medve bőrére!

Bak (december 22.- január 20.) - Kicsit jobban át kell gondolnia egy bizonyos dolgot, amire a hosszú hétvége ideális lehetőséget kínál. Nem kell elkapkodnia semmit, a rendelkezésre álló idő mint a tenger!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kissé érzékeny lehet a nap folyamán, és mindent kritikának, személye elleni támadásnak vehet. Lazítson, senki nem tör az ön babérjaira! Tudjon nevetni magán!

Halak (február 21.- március 20.) - Veszélyes területre tévedt, ahol vékony a jég. Talán okos lenne visszavonulót fújnia, mielőtt túl késő lenne. Igaz, akkor soha nem tudja meg, hogy mire lett volna képes.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!