Horoszkópok

2016.11.21. 15:35

Napi horoszkóp - A Skorpió ma jól gondolja meg, ha ki akarna térni egy feladat elől

A Halak jól halad a munkában, de a párkapcsolatát elhanyagolta.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Hétfőn szinte egy hegynyi munka várta, és azóta sem igazán sikerült leküzdenie a nagy feladatokat. Szerencséje, hogy még azért van ideje a héten ezekkel foglalkoznia.

Bika (április 21.-május 20.) - Most telis-tele van önbizalommal, és tettvággyal, ami egyesek felé azt is sugallhatja, hogy beképzelt és törtető. Mindenesetre a károgókkal, irigyekkel ne foglalkozzon!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Érdemes lenne ma olyan ügyeket is elintézni, amik nem élveznek prioritást önnél. Ezek között fog olyan feladatra bukkanni, ami jól jöhet a hét második felében, ha kész van.

Rák (június 22-július 22.) - Ha most elsősorban a munkájára tud koncentrálni, akkor nagyot léphet előre. Azonban ez nem lesz könnyű, mivel több zavaró tényező is közbejöhet. Próbáljon végig koncentrálni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ne másba keresse a hibát, hanem előbb a saját háza táján sepregessen. Előfordulhat, hogy másnak is benne volt a keze a dologban, de ön vállalt felelősséget az eredményért.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A mai nap tényleg tökéletes alkalmat kínál majd arra, hogy megpróbálkozzon a lehetetlen elérésével. Régi vágyról, célról, egy ki nem mondott elképzelésről van szó.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Rendkívül kedvezőek az előjelek, és úgy tűnik, hogy nem is gördül ön elé semmilyen akadály egy bizonyos ügyben. Arra gondol, bárcsak minden ilyen egyszerűen menne!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha most kitér egy feladat elől, legyen szó bármiről az bizony veszteséggel fog járni. Nem is gondolná, hogy milyen komolyan befolyásolhatja a dolog a jövőjét. Gondolja át!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remek humora van, de biztos benne, hogy ezúttal is a viccein és nem magán szórakoznak? Arra nem árt figyelnie, hogy a hahotázás közepette is megőrizze a méltóságát.

Bak (december 22.- január 20.) - Az egyre növekvő stressz és meggondolatlanság okán bizony belement olyan szituációba is, amibe nem szabadott volna. Szerencsére még nincs nagy baj, tud javítani!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Telis-tele tettvággyal a mai feladatok előtt, mondhatni nem lesz, aki megállítsa. Talán ha állandósítani tudná ezt a formáját a jövőben, nem lenne soha, aki piszkálná önt.

Halak (február 21.- március 20.) - Bár nagyon jól halad a munkájában, és rengeteg dicséretet is begyűjt ezen a téren, közben valamiről mégis megfeledkezik. Saját magát, és a párkapcsolatát is elhanyagolta.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!