Horoszkópok

2015.07.30. 13:34

Napi horoszkóp - A Skorpiónak a hét legjobb napja lesz a mai

Az Oroszlán ma nem tud a munkájára koncentrálni.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Szinte végig váltakozik majd a hangulata ma és nem is tudja pontosan az okát. Pedig végre minden rendben ön körül, a párkapcsolata virágzik, a karrierjében pedig a csúcsra tör.

Bika (április 21.–május 20.) – Nagyon sokban függ a sikeressége attól, hogy mennyire tud ma pontos lenni. Ha véletlenül elkésne, se adja fel a dolgot, legfeljebb valamennyi hátrányból indul majd!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egyszerűen irritálja, ha valaki negatív és lehúzza mások lelkesedését. Rossz hír, hogy ma csupa ilyen emberbe fog futni, de szerencsére nagyon jól el tud majd tőlük különülni!

Rák (június 22.–július 22.) – Meg kell hallania azt a sugallatot, ami legbelül szinte kiabál, hogy mit kell tennie. Ha ez meg van, már nem kell aggódnia azon, hogy jól dönt-e vagy rosszul. Minden a helyére kerül!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Teljesen elvarázsolták, nem tud a munkájára koncentrálni, kis túlzással nem eszik, nem alszik. Talán lépnie kellene valamit az ügyben, mert így megmarad az álmodozásnál!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ma valaki megpróbálja lebeszélni egy nagy álmáról, ön viszont hajthatatlannak tűnik. Ne is engedjen, hiszen az illető is csak félelemből sorolja azokat a kifogásokat. Csak bátran!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Könnyebb úgy döntést hozni, hogy tudja, állnak ön mögött, ha valakire szüksége lenne. Így bátrabban kockáztat is, ez a kevés vakmerőség pedig ma a malmára hajtja a vizet.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A hét legjobb napja jön az ön számára. Lehet, azért, mert az utolsó munkanap, vagy csak, mert olyan feladatokat kap, de szárnyalni fog. Rekord-idő alatt végez mindennel!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem fog időt veszíteni azzal, ha mások véleményét is meghallgatja. Sőt, lehetséges, hogy éppen így találja meg a régóta keresett megoldást az egyik bonyolultnak hitt ügyére.

Bak (december 22.– január 20.) – Alaposan próbára tette a szerencséjét, olyan veszélyes helyzetekben lavírozott el gond nélkül az utóbbi időben, amit nehéz megúszni épp bőrrel. Ma nem kellene kihívni a sorsot!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Minden idegszálával azon legyen, hogy elkerüljön egy veszekedést, mert nem látható következményei lehetnek, ha kijön a sodrából. Olyat mondhat, amit maga sem gondol úgy!

Halak (február 21.– március 20.) – Régóta szeretne beszélni a kapcsolatukról a partnerével, mert szeretné komolyabbra fűzni a viszonyt. Úgy érzi, csak múlatják az időt. Ma alkalmuk lesz tisztázni a dolgokat!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!