Horoszkópok

2016.04.19. 11:36

Napi horoszkóp - A Szűz ne foglalkozzon az irigy emberek kritikáival

A Halak nyugodtan kirúghat a hámból.

Heffler Péter

Kos – Elég nehezen fogja megindítani a napot, és lassan is pörög majd fel a megfelelő fordulatszámra, de ha egyszer beindul, akkor késő estig fog megállás nélkül menetelni! Végül jó napot zár majd!

Bika – Sok nehéz helyzetből kilábalt már, és voltak köztük a mostanitól jóval rázósabbak is. Az is biztos, hogy nem ennél az esetnél fog megfutamodni, és ki fog találni egy megoldást!

Ikrek – Higgye el, hogy nincs semmi baj azzal, ha más munkáját folytatja. Lehet, hogy az illető még örül is a segítségnek, csak arról ne feledkezzen meg, hogy előtte illene beszélni vele!

Rák – Napok óta nem önmaga, és a viharfelhők nem hogy oszlanának, hanem gyűlnek! Az önbizalmát kellene mindenekelőtt rendbe tennie, hogy bátrabban tudjon szembenézni a problémákkal.

Oroszlán – Bármilyen nehéz helyzetbe is kerül a nap folyamán, ne kezdjen el a másik ellen áskálódni. Ettől ön sokkal több! Még akkor sem ajánlott ez a taktika, ha az illető épp kikezdte önt!

Szűz – Teljesen hidegen hagyja, hogy más mit mond a munkájáról, amíg biztosan megy a szekér. Nem is szabad foglalkoznia a kritikákkal, ha azokat irigy emberek mondogatják önnek!

Mérleg – Olyan emberekkel kell körülvennie magát a munkahelyén, akikkel képesek egy irányba haladni, és a kitűzött célért, akár erőn felül is tenni. Jól válogassa meg a beosztottait!

Skorpió – Az egészsége bizony megsínylette az elmúlt időszakot, és egy kezdődő betegség tünetei gyengítik. Jobb inkább visszavonulót fújni még most a munkától, mielőtt teljesen kidől!

Nyilas – Olyan helyzetek adódnak ma ön előtt, amik nagyon ritkán kínálkoznak. Ráadásul remek formában van, hiszen a közelmúlt feladatai jó gyakorlási lehetőséget biztosítottak.

Bak – Úgy véli, hogy valaki nem volt elég rámenős egy bizonyos ügyben, és ön sokkal jobban megoldotta volna a feladatot. Ha kérdezik a véleményét, mondja az igazat!

Vízöntő – Valaki a közeli ismerősei közül minden erejével azon lesz, hogy megpróbálja önt felbosszantani, de szerencsére ön nem fog felülni a piszkálódásoknak.

Halak – Bár még csak szerda van, ön szívesen kiengedné a fáradt gőzt, és kicsit elmenne szórakozni az este folyamán. Ha nem is annyira, de egy kicsit nyugodtan kirúghat a hámból a barátaival!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!