Horoszkópok

2016.12.07. 19:41

Napi horoszkóp - A Szűz úgy érzi, hogy jogtalan előnyhöz jutott

A Rák magánélete egyre jobban és jobban alakul!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha fel tud pörögni a délelőtt folyamán, akkor komoly esélye van rá, hogy minden teendőjét letudja még kora délutánig, és a nap többi részét egy önnek fontos személlyel töltse.

Bika (április 21.-május 20.) - Kár lenne most feleslegesen haragosokat szerezni, inkább maradjon csöndben, ha véleményét kérdezik egy bizonyos ügyben. Nem hiányoznak a rosszakarók mostanság.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nem szeretne annyiban hagyni valamit, ezért elhatározta, hogy harcolni fog az igazáért. Arra viszont fel kell készülnie, hogy ezért bizony kaphat majd hideget-meleget is másoktól.

Rák (június 22.-július 22.) - A magánélete egyre jobban és jobban alakul, viszont a munkahelyén nem várt nehézségekkel kell szembenéznie. Valahogy túl kell magát tennie ezeken. Nem lesz könnyű!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Olyan információk birtokába juthat ma, amik miatt megkérdőjelezi bizonyos személyek hűségét. Elgondolkodik, hogy vajon van-e értelme így tovább folytatni velük.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Úgy érzi, hogy jogtalan előnyhöz jutott, és olyasmi hullott az ölébe, amit nem érdemelt meg. Ön az az ember, aki ilyen esetben inkább visszautasítja a lehetőséget.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Elég kemény napok vannak ön mögött, amik alaposan kimerítették. Szeretne egy kicsit lazítani, de ez továbbra sem lehetséges. Még egy ideig tövig kell nyomnia a gázpedált!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Anyagi viták miatt alakulhat ki valakivel kicsit rosszabb viszony az elkövetkezendő napokban, aminek a kezelésénél nagyon fontos lesz, hogy mennyire marad higgadt.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Stabilitást élhet meg a munkájában, amit nagyon nagy kincsnek vél. Igyekszik megbecsülni a helyzetet, hiszen így hosszú távra tervezhet, amit nem mindenki mondhat el.

Bak (december 22.- január 20.) - Egyik közeli ismerőse nagy igazságot mondott önnek a minap, amit talán fájdalmas volt hallani, de mindenképpen kijózanító. Elhatározta, hogy megpróbál változtatni. Menni fog!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Este egy olyan meglepetés érheti, amitől teljesen elérzékenyül. Nem várt ilyesfajta kedvességet senkitől, ezért tehet egy igen meggondolatlan kijelentést is.

Halak (február 21.- március 20.) - Valaki nem fogja vissza magát, amikor az ön bosszantásáról van szó. Viszont nem fog sikerrel járni, mert magát nem lehet kihozni a béketűrésből. Önfeledt és vidám. Ez a beszéd!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!