Horoszkópok

2014.11.28. 13:23

Napi horoszkóp - A Vízöntő adja át magát a pihenésnek, szórakozásnak

A Kos ne bonyolódjon most sorsdöntő beszélgetésekbe!

Kos (március 21–április 20.) – Ne bonyolódjon most sorsdöntő beszélgetésekbe! Aludjon még párat a dologra, mielőtt állást foglalna valami mellett, pláne ha valamilyen nagy horderejű ügyről van szó.

Bika (április 21–május 20.) – Nagyon segítőkész lesz a mai napon és remekül ráérez majd a problémák lényegére. Barátai is értékelni fogják, akik közül az egyiknek különösen jól jön majd az ön útmutatása.

Ikrek (május 21–június 21.) – Nem szereti, ha valaki csak hitegeti, aztán nem állja a szavát. Ma is ezzel az ismerősével találkozhat, aki ismét leígérné önnek a csillagokat az égről. Ne üljön fel neki!

Rák (június 22–július 22.) – Bár a teendői nem kifejezetten engednék, de határidőt kell szabnia a munkának is. Még hétvégén is dolgozik, ami nagyon nincs jól. Este pihenjen, lazítson!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ha önnek jelenleg nincs párja, akkor a mai nap lehet, amikor végre társra lel. Amit tenni tud, hogy hagyja a dolgokat a maguk medrében folyni és minden jól alakul majd!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kicsit jobban kellene figyelnie egészségére, mert az utóbbi időben elhanyagolta testét. Ne várja meg, amíg nagyobb baj történik, inkább menjen a probléma elébe.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Remekül halad egy fontos ügyben, azonban még nem szabad lazítania, mert könnyen oda lehet az eddig befektetett munka. Már a célegyenesben van!

Skorpió (október 24– november 22.) – Jó hír, hogy vége a nehéz időszaknak és most már nem kell kapkodnia, elmaradásokat pótolnia, hanem kicsit tervezhet előre is. A dolgok mindig jóra fordulnak!

Nyilas (november 23 –december 21.) – Szívesen lenne a barátaival is, mert nem akarja ismét lerázni őket, de még akad egy apró elintéznivalója. Mindenre jut majd idő, csak haladjon szépen sorban!

Bak (december 22– január 20.) – Az utolsó pillanatban mégis úgy dönt, hogy bevállal egy nagy újítással járó lépést. Mindenki le akarta beszélni, ön mégis meglépte. Továbbra is álljon ki az igaza mellett!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A hosszú hétköznapok után végre adja át magát a pihenésnek, szórakozásnak. Töltse a napot párjával, vagy barátaival, míg a legnagyobb feladata a semmittevés legyen!

Halak (február 21– március 20.) – Valamilyen okból rátört önre a gyanakvás és a féltékenység. Partnerének egy ideig még tetszett is a dolog, de most már kezd neki is sok lenni. Ne vádaskodjon alaptalanul!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!