Horoszkópok

2015.08.06. 18:28

Napi horoszkóp - A Vízöntő bátran kísérletezzen!

A Bak figyeljen arra, hogy csakis mindig a soron következő feladatra koncentráljon.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon keményen meg kell majd dolgoznia a hét utolsó munkanapján azért, hogy időben hazamehessen. Valahogy mindenki megtalálja majd „még egy utolsó feladattal".

Bika (április 21.–május 20.) – A rohanásban néha meg kell állni egy kicsit és csak azt tenni, amihez kedve van az embernek. Nem azon idegeskedni, hogy megfeleljünk másoknak, csak magunkkal foglalkozni!

Ikrek (május 21.–június 21.) – A nap folyamán alkalma nyílik majd több időt tölteni valakivel, akit már régóta szeretett volna megismerni. Nagyon jól érzik majd magukat, és egy következő találkozót is megbeszélnek!

Rák (június 22.–július 22.) – A munka és a család mellett szinte alig marad ideje a hobbijának hódolni. Próbáljon meg jobban szortírozni és több időt szakítani magára, mert különben hamar kimerül!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Maga sem volt teljesen tisztában az érzéseivel, hiszen régóta elfojtotta őket. Most azonban, hogy annyi érzelem szabadult fel önben, teljesen máshogy látja a világot!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy kellemetlen félreértés jó nagy bonyodalmat szült, azonban ma tisztázódni fog és mindenki számára világossá válik a hiba. Most mindenki egy jót nevet majd az egészen!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ne a mások által előírt ösvényen haladva élje az életét. Találjon magának célt, és ahhoz saját maga járja ki az utat! Ne mindig mások segítségére támaszkodjon!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Szilárd elképzelése van, amihez konokul ragaszkodik is. Ez esetben nagy előnyt jelenthet a makacssága, hiszen ma azzal érhet el sikert, ha nem enged a negyvennyolcból.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Úgy érzi, hogy lapos az élete és semmi izgalom nincs benne. Ha így gondolja, akkor változtatni kell rajta, amihez a hétvége tökéletes alkalom lesz! Tervezzen már ma!

Bak (december 22.– január 20.) – Figyeljen arra, hogy csakis mindig a soron következő feladatra koncentráljon. Éppen elég teendő van a naptárában, ha nem állít fel sorrendet, akkor könnyen elveszhet köztük!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A hét utolsó munkanapján fogja a legjobb teljesítményt nyújtani, így nyugodtan vágjon olyan feladatokba is, amikhez eddig nem mert nyúlni. Csak bátran kísérletezzen!

Halak (február 21.– március 20.) – Sajnos ma már nem kerülheti el azt a bizonyos vitát! Ha változást akar, és azt, hogy végre önt is emberszámba vegyék, elismerjék a munkáját, akkor ki kell nyitnia a száját!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!