Horoszkópok

2016.07.27. 15:47

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma hajlamos lehet a hibára

Felkavaró híreket kaphat az Oroszlán.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Mivel mindent meg tudott ma valósítani, amit szeretett volna, szabadidejében eltöpreng majd még akár egy nagyobb lépésen is, és egyre inkább úgy gondolja, hogy az nem lehetetlen.

Bika (április 21.-május 20.) - Ha valamit erőszakkal szeretne most megoldani, az a visszájára fordulhat, és inkább hátráltatni fogja saját magát vele. Nyugodtan fogjon hozzá a dolog tisztázásához, ne indulatból!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Most egy picit előrébb kell látnia, mint a jelenlegi feladatok. Muszáj terveznie, hogy felkészülhessen a legváratlanabb fordulatokra is az ügyben. Nem érheti meglepetés!

Rák (június 22-július 22.) - Nem szabad hallgatnia most a rosszindulatú pletykákra, mert könnyen az előítéletek csapdájába eshet. Sokkal inkább győződjön meg személyesen valakiről vagy valamiről.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Felkavaró hírek birtokába juthat, melyek azt sejtetik, hogy azok, akikre számított, cserbenhagyták. Azért nem eszik ilyen forrón a kását, járjon utána a dolognak előbb!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Csak azt szeretné, hogy meghallgassák a kételyeit egy feladattal kapcsolatban. Ha ez megtörtént, onnan már ön is nyugodtabban tudja végezni a munkáját.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ma a legfontosabb, hogy fenntartsa az eddigi helyzetet. Legyen az bármi áron, de nem szabad változtatnia a bevált módszeren. Máskülönben mindent dobhat ki az ablakon!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Nagy lendülettel vág neki ma a munkának, de valami mindig lefékezi. Olyan, mintha szándékosan hátráltatná, pedig most a legrosszabbkor jönne egy belső viszály.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remekül mennek a dolgok ön és párja között az utóbbi időben. Még az is megfordul a fejükben, hogy egy kicsivel komolyabbra fűzik kapcsolatukat. Készen állnak!

Bak (december 22.- január 20.) - Sokkal jobban érdekli egy bizonyos dolog annál, mint hogy egész egyszerűen lemondjon róla. Ez esetben, akik ön ellen fogadtak, nagyot hibáztak. Ideje lesz a tudtukra adni ezt!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma hajlamos lehet a hibára, mivel valamiért kissé szétszórt. Ellenőrizzen inkább mindent kétszer, mielőtt úgy véli, hogy végzett az adott feladattal. Csak szépen nyugodtan!

Halak (február 21.- március 20.) - Valamiért nem minden úgy sült el, ahogy eltervezte. Nem mondható, hogy totális katasztrófa az ügy, de közel sem rózsás a helyzet. Azonban péntekig még van ideje javítani.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!