Horoszkópok

2016.12.04. 20:35

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma mindenkinek megmutathatja, hogy mire képes

A Szűz ma meglehetősen rámenős lehet.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Próbáljon arra koncentrálni, ami megvalósítható, és ne arra, ami eleve reménytelen! Van, hogy az egész jelentéktelennek tűnő dolgok valójában a leglényegesebbek!

Bika (április 21.-május 20.) - Szerencsére jó napjai voltak mostanság, így jól tudja majd fogadni a ma érkező, kicsit bosszantó hírt. Kezelje nyugodtan a helyzetet, és akkor a megoldást is egyből látni fogja!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Sok időt szán a munkára, amivel nincs is gond, hiszen komoly előrelépés előtt áll, és bizonyítani szeretné a rátermettségét. Azonban fontos időt vesz el ezzel valahonnan máshonnan.

Rák (június 22.-július 22.) - Ne búslakodjon, önnek is tartogat egy különös személyt a sors. Lehet, éppen most, az ünnepi készülődésben, egy vásárban fut össze álmai szerelmével. Minden lehetőséget meg kell ragadni!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma akkor jár el jól, ha nem tervez el minden lépést előre, hanem bizonyos dolgokat a véletlenre bíz és csak sodródik az eseményekkel! Meglátja, érdekesen zárul majd a nap!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma meglehetősen rámenős lehet, és annak érdekében, hogy elérje, amit szeretne, képes lesz mindent megtenni. Lehet, hogy legalább az eszközöket megválogathatná.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ne felejtse el, hogy a nehéz időszakban kire támaszkodhatott, és ki volt az, aki hátat fordított önnek. Az olyan barátok, akik mindig ott vannak az embernek, kincset érnek!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A problémák megoldására a lehető legjobb út az őszinteség. Ma rá fog jönni, hogy szépítéssel nem sokra megy. Sőt, ha védeni próbálja a mundér becsületét, ráfázhat!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Szabadság alatt eszébe se jusson dolgozni. Tegye félre a világ gondjait, megvárják azok is. Élvezze a szabadságot és lazítson! Amúgy is már ráfért önre egy kis pihenés!

Bak (december 22.- január 20.) - Jobb egy munkát egyből letudni úgy, hogy nem kell hozzá visszatérni pepecselni. Ha a ma valami dolga akad, megéri alaposnak lenni, sok pluszfeladattól kíméli meg magát!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma ország-világnak megmutathatja, hogy mire képes! Tegye félre a kétségeket és a kishitűséget, és lásson neki valamelyik nagy tervének! A legjobb, ha már most!

Halak (február 21.- március 20.) - Párjával kicsit nehezebb időszakot élnek meg. No, nem azért, mert sokat vitáznának, hanem, mert sok változás érte önöket mostanság. A nehézségek azonban megedzették önöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!