Napi horoszkóp - A Vízöntő ma ne legyen türelmetlen!

2017. május 18., 00:01
komment
A Halak ma szétszórttá válhat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, és jó fényszöget kap a Marstól. Új barátságok jöhetnek létre, és most tényleg megláthatja, ki az őszinte önhöz, és ki az, aki hátsó szándékkal közelít ön felé.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Merkúr már a Bika jegyébe lépett, ez főként az emberi kapcsolataira van jó hatással. Békét köthet valakivel, de akár egy új barátot is szerezhet magának. A közérzete viszont nem a legjobb.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ha valami fontos dolgot kell elmagyaráznia a kollégáinak, jobban teszi, ha meghívja őket kávéra, és jó hangulatban veszik sorra a tudnivalókat. A javaslatainak a fogadtatása kedvező lesz.

RÁK (június 22.-július 22.) - Minden, amibe belefog, komoly sikereket ígér önnek, ráadásul még egy olyan jó hírt is kaphat, ami egész napra felvillanyozza. Estére nagyon elfárad majd, ideje korábban ágyba bújni.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Kellemetlen híreket kaphat, ezt a napot szívesen elcserélné egy másikra. Számítson arra, hogy a türelmét és a maga- biztosságát is próbára akarják tenni. Jobban teszi, ha ma nem vitatkozik senkivel.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Előfordulhat, hogy ma egy sorsfordító tárgyaláson kell részt vennie. Figyeljen oda arra, amit a többiek mondanak. Végül mindent az ön tárgyszerű hozzászólásai fognak eldönteni.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Most szívesen megmutatja a környezetének, hogy mit tud, és fontossá válik, hogy figyel-jenek önre. Lehetséges, hogy egy egész vagyont kell áldoznia erre a célra.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ha a mai napon egy döntés előtt áll, akkor pontosan érezni fogja, hogy mi a helyes, ám a siker érdekében néhány komoly akadályt le kell küzdenie, mire célt ér.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez erőssé és magabiztossá teszi. Arra azért nagyon vigyázzon, hogy nehogy elbízza magát, és felesleges kockázatot vállaljon.

BAK (december 22.- január 20.) - Ne ma álljon elő az újító ötleteivel, mert a főnökei hallani sem akarnak a terveiről. Egy jó barátja bizalmas információkat oszt meg önnel egy befektetési lehetőségről. Az élet kínál önnek esélyeket.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ne legyen türelmetlen! Ha kimutatja, mennyire gyorsan akar nyerni, mások megakadályozhatják ebben, ezt pedig nem engedheti meg magának. Terelje el valamivel a figyelmét.

HALAK (február 21.- március 20.) - Szétszórttá válhat, és hamarabb követhet el figyelmetlenségből eredő hibákat. Most vigyáznia kell arra, hogy ne váljon csalók és szélhámosok áldozatává. Nem kell mindent elhinnie!
2017. május 18., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...