Horoszkópok

2016.06.15. 21:56

Napi horoszkóp - A Vízöntő most szívesen vesz részt bármilyen kalandban

Kevés szabadideje lesz a Mérlegnek a mai nap folyamán.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Már régóta kivárásra játszik egy bizonyos ügyben, viszont ma végre alkalma lesz előállni nagy tervével. Akkor se keseredjen el, ha nem arat mindenkinél osztatlan sikert.

Bika (április 21.-május 20.) - Át kell gondolnia a munkája pozitív és negatív oldalait is, és eldönteni végre, hogy mit szeretne, mert így egy helyben toporog. Ezt be kell ismernie magának!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon szeretné megmutatni, hogy mire képes, ezért olyan feladatokat is elvállalt, amihez azért elég kevés tapasztalattal rendelkezik. Figyeljen, nehogy túlvállalja magát!

Rák (június 22.-július 22.) - Délutánra olyannyira felpöröghetnek az események, hogy semmi személyes ügyre nem lesz ideje egészen estig. Jól gondolja meg, hogyan ossza be a délelőttjét!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Sok energiája lesz ma, ami még azokat is meglepi, akik amúgy hozzászoktak a lehengerlő stílusához. Tartsa észben, hogy nem mindenki dolgozik azon a fordulaton, mint ön.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Szó se róla, nehezen tud úgy koncentrálni az ember egy probléma megoldására, ha közben folyton egyre több és több feladatot pakolnak az asztalára. Mondjon nemet!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kevés szabadideje lesz a mai nap folyamán, amit igazán okosan be kell osztani, mert egy bizonyos hétvégi teendőre is készülnie kell közben.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma azt várnák el öntől, ráadásul követelőző hangnemben, amit szívességből ígért, hogy majd lehet, hogy meg tud csinálni. Jusson eszébe, hogy semmi sem kötelező!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy nyugtalanító kérdésre ma választ kaphat végre, de ez egyelőre csak részben oldja meg érzelmi problémáit. Nézze onnan, hogy azért határozottan előrébb lépett!

Bak (december 22.- január 20.) - Kövesse az eredeti tervet, amit elképzelt magában, és akkor bárhogy is alakulnak a dolgok, nem fog megbánni semmit sem! Most bevállalósnak kell lennie!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Szívesen vesz részt bármilyen kalandban, jelentsen az most éppen a karrierjében, vagy a magánéletében izgalmas változást. Jól teszi, mert pont erre van szüksége!

Halak (február 21.- március 20.) - Ez most a nyugalom és a béke időszaka, ami, meg kell vallani, a lehető legjobbkor jött önnek. Párjával is tökéletesen megértik egymást, szinte kitalálják a másik gondolatát.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!