Horoszkópok

2016.06.20. 17:21

Napi horoszkóp - A Vízöntő úgy érzi, fizikálisan is a topon van, ma nem ismer majd lehetetlent

A Ráknak felesleges akadályok és körök nehezítik ma a napját.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Igazán szerencsés napja lesz, mert olyan ajtók is megnyílnak majd, amikről eddig álmodni sem mert. Eleinte nem is akarja elhinni, hogy ekkora lehetőség kapujában áll. Pedig higgye el!

Bika (április 21.–május 20.) – Mielőtt meglelhetné a párját, előbb saját magát kell megismernie. Le kell mennie a lelke legmélyére, hogy felfedezhesse és pontosan megtudhassa, mi az, amire vágyik!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Most a legjobb, amit csak tehet, hogy aminek már amúgy is kifele áll a szekere, azt nem kínozza tovább, hanem hagyja elmenni. Higgye el, mindenkinek így lehet a legjobb!

Rák (június 22.–július 22.) – Felesleges akadályok és körök nehezítik majd ma a napját, ami nem csoda, ha így teljesen kihozza a sodrából. Valahogy meg kell nyugodni délután, hogy az estéje már jól teljen.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ha újra és újra ugyanazok a problémák kerülnek elő, akkor lehet, hogy most nem másban kellene keresnie a hibát, hanem magába kellene néznie. Lehet, hogy önnél van a baj.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Az utolsó pillanatra hagyott mindent, és ez most visszaüthet. Nem fog abban a tempóban haladni, amit eltervezett, és ez csúszást eredményezhet.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Lassan telik az idő, mert semmi dolga nincs. Próbálja meg azért valahogy elfoglalni magát, hasznosan eltölteni az időt, hogy amikor szólnak, rajtra készen álljon!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Valamilyen borzasztó kellemetlen eseményen kell majd átverekednie ma magát, de amikor túlesik rajta, hatalmas megkönnyebbülést fog érezni. Csak túlesni rajta!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Úgy érzi, hogy ma minden mozgásba kerülhet, és végre beindult, amiért olyan sokat dolgozott. Az első perctől otthonosan mozog a feladatban, mintha önre szabták volna!

Bak (december 22.– január 20.) – Valaki úgy gondolja, hogy időt akar nyerni, ezért nem akar minden kérdésre választ adni, de az igazság az, hogy ön csak akkor akar a dologról szót ejteni, ha már biztosnak mondható.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Mivel úgy érzi, hogy fizikálisan is a topon van, ma nem ismer majd lehetetlent. Úgy gondolja, hogy bármit képes megoldani, akár az oroszlánt is odavethetnék ön elé!

Halak (február 21.– március 20.) – Kiváló lehetőséget tartogat a mai nap egy új románc kibontakozására. Először nem is fogja felismerni a lehetőséget, de az illető mindent megtesz majd azért, hogy észrevegye.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!