Horoszkópok

2016.11.23. 21:43

Napi horoszkóp - A Vízöntőnek ma sem lesz jó napja :(

A Nyilas higgyen és bízzon magában!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nagyon vigyázzon arra, hogy kiben bízik meg, mert valaki ma visszaélhet a jóhiszeműségével. Ne ostorozza magát, a baj nem önben van, csupán pozitívan áll az emberekhez.

Bika (április 21.-május 20.) - Nem akarja, hogy bárki is megmondja, mit kellene tennie bizonyos szituációkban. Jobban szereti inkább magányos farkasként járni a saját útját, és eldönteni, merre s mikor indul.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Olyan feladatokat vállalt, amik jó hosszúra nyúltak, de szerencsére már látja ezeknek a végét. Ahogy halad a cél felé, meglátja, hogy egyre könnyebb lesz minden. Ez már a hajrá!

Rák (június 22-július 22.) - Kicsit szétszórt mostanság, aminek következtében hibát hibára halmozott a közelmúltban. Mindent jegyezzen fel pontosan, mert egy feladatról, időpontról megfeledkezhet.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Egészen szokatlan módon mostanság roppant türelmetlen másokkal szemben. Valami nyomasztja belül, amit még magának sem ismert be teljesen. Beszélnie kellene róla!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Egy jó vezető ismérve, hogy mindenkinél megtalálja azt a szót, amivel képes az illetőt motiválni. Ehhez persze alaposan ismernie kell azokat, akik maga körül dolgoznak.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ön hiába tett meg mindent valakiért, ha ez a személy nem képes egyengetni aztán a saját sorsát. A legmesszebb elment ezért az illetőért, de úgy tűnik, el kell engednie a kezét.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Vannak területek, melyeken egyenesen szárnyal, míg vannak feladatok, amikben folyamatosan kudarcok érik. Jól látható, mi az, ami érdekli és mi az, ami nem.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Higgyen és bízzon magában! Csak így lesz képes leküzdeni a mai napot! Nincs helye szemernyi kételynek sem, mivel ön mindent megtett és alaposan felkészült!

Bak (december 22.- január 20.) - Nem ma, de nem is holnap fog valami fontos változás beállni az életében, viszont nem árt, ha már most felkészül. Sokat tompíthat az ügy utózöngéin, ha kiszámolja a lépést előre.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kisebb nézeteltérések, feszültségre okot adó történések tarkítják majd a délutánját, amin csak szeretne minél hamarabb túlesni. Nézzen szembe bátran ezekkel a vitákkal!

Halak (február 21.- március 20.) - Önnek mindig is sokat jelentettek a barátai, ezért mindenkinek meglepő, ahogy az utóbbi időben viselkedik velük. Érthetetlen, miért rázza le őket valamilyen indokkal.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!